Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Kemeraltı'nı Yıkacağım'

Partisinden teklif gelmesi durumunda, AK Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olacağını açıklayan Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, "Büyükşehir'e başkan olursam" dedi ve tüm projelerini Yeni Asır'a açıkladı.

Yeni Asır Gazetesi
4 'Kemeraltı'nı Yıkacağım'

Partisinden teklif gelmesi durumunda, AK Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olacağını açıklayan Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, "Büyükşehir'e başkan olursam" dedi ve tüm projelerini Yeni Asır'a açıkladı.

Göreve gelir gelmez, Konak'taki tarihi Saat Kulesi'nin bire bir görünümüne sahip, 250 metre yüksekliğinde otel, rezidans ve çarşı olarak kullanılacak bir gökdelen yapacağını kaydeden AK Partili Başkan Şeboy, İnciraltı'nı da ABD'deki Miami gibi su kanallarıyla donatıp teknelerin kapısına yanaşabileceği lüks villalar inşa edeceğini, buraya dünyanın zenginlerini çekeceğini ifade etti.

Serbest yükseklik

Kemeraltı'nı yıkıp yeniden, aslına ve çağa uygun şekilde yapacağını da belirten Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, şu açıklamalarda bulundu:

"Acilen, kent yenileme projelerini hayata geçireceğim. Bunun için de eski yapıların yerine geniş yol, bahçe ve otopark alanları bırakılarak yapılan binalara serbest yükseklik vereceğim. İnşaat sektörünün canlanmasıyla istihdam yaratılacak. Geniş aralıklı binalar sayesinde de yeni ana yolların açılacak, trafik rahatlatılacak. İnciraltı ile Çiğli arasına köprü yaparak, hem kentin yeni bir simge kazanmasını sağlayacağım, hem de kent içindeki trafiği rahatlatacağım. Yaptıklarım, İzmir'in yol haritası olacak. Söylediklerimin olması durumunda kimse İzmir'i rayından çıkaramayacak. Kim gelirse gelsin, bunları yaparsa bir daha gitmez. İzmir'e de büyük bir iyilik yapmış olur."

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/kemeraltini-yikacagim_63680.html

Read Comment Section
4 Yorum Yorum Yaz
  • ben cemil şeboyun bu soyledıği hıcbırseyı yapacagını zannetmıyorum. YANITLA
  • Ben bu projelere çok güldüm, umarım yapıldığını hiç bir zaman görmeyiz. Zaten çoğu da modası yüzyıl önce geçmiş projeler, çevresel etkileri korkunç düzeyde tahrip edici (örneğin İnciraltı, Çiğli arasındaki köprü. Zafer ÇAĞLAR, Şehir Plancısı YANITLA
  • diğer partilerde de şeboy gibiler filiz veremez..izmirin hali, böyle düşünmekten; büyük köye dönüştü.. YANITLA
  • harika fikirler.ben her zaman mimari bakışınıza yeteneğinize hayran oldum.siz harika yaratıcı bir mimarsınız.keşke herkes sizin gibi olsa.herşey çok güzel.ama parti yanlış üzgünüm.siz hangi partide olsanız kazanırsınız bunu bilmeniz lazım.ama oyumu üzülerek ne kadar hayran olsamda istesemde anlattıklarınızı girmiş olduğunuz partiye vermeyeceğim. YANITLA
4 yorumdan 4 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!