Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Kentimizi Temiz Tutalım'

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, daha temiz ve yaşanabilir bir kent yaratma hedefi doğrultusunda, sokakların da evlerimiz kadar temiz tutulması gerektiğini söyledi. Temizlik konusunda hassas olduğunu ve bu konuya özen gösterdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Tartan, temizlikle ilgili sorunların, 444 35 66 numaralı telefona

Yeni Asır Gazetesi
'Kentimizi Temiz Tutalım'

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, daha temiz ve yaşanabilir bir kent yaratma hedefi doğrultusunda, sokakların da evlerimiz kadar temiz tutulması gerektiğini söyledi. Temizlik konusunda hassas olduğunu ve bu konuya özen gösterdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Tartan, temizlikle ilgili sorunların, 444 35 66 numaralı telefona bildirilmesini istedi.

Önümüzdeki günlerde, yerlere çöp atılmaması ve kentin evlerimiz kadar temiz tutulması konusunda bir kampanya başlatacaklarını hatırlatan Başkan Tartan, Ballıkuyu semtinde kötü görünümlü duvarları, vatandaşlarla birlikte kireçle boyadı. Öztüre Holding de vatandaşlara ücretsiz kireç dağıttı. Başkan Tartan, bugüne kadar 15 ton kireç kullanıldığını, uygulamanın diğer semtlerde de sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kentimizi-temiz-tutalim_69954.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!