Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kentin İlk ‘İkiz Kuleleri’ Açıldı

İzmir’in yeni kent merkezinin ilk iş merkezi olan ve iki ikiz kuleden oluşan “Sunucu Plaza” törenle açıldı. CHP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eski Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Tamer Taşkın ve Mimarlar Odası Başkanı Hasan Topal ile davetliler katıldı.

Milliyet Ege
Kentin İlk ‘İkiz Kuleleri’ Açıldı

İzmir’in yeni kent merkezinin ilk iş merkezi olan ve iki ikiz kuleden oluşan “Sunucu Plaza” törenle açıldı.

CHP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eski Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Tamer Taşkın ve Mimarlar Odası Başkanı Hasan Topal ile davetliler katıldı. Yeni kent merkezine büyük projenin kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.

Eski ve yeni başkanlara teşekkür

Megapol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir de, bu projeyle İzmir’in yakın geleceğin yatırım yapılabilecek en önemli şehri olacağının müjdesini verdiklerini söyledi. Şirketlerine duydukları güvenden ve desteklerinden dolayı Aziz Kocaoğlu, Hakan Tartan, Muzaffer Tunçağ, Burhan Özfatura ile projede emeği geçen herkese teşekkür eden Gökdemir, “Özellikle Yeni Kent Merkezi’ne verdiği önem ve uluslararası bir projeyle bu yatırım alanını bir vizyon olarak kente kazandırdığı için merhum başkan Ahmet Piriştina’yı rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Yeni Kent Merkezi’nin ikinci projesi olan ve yapımı süren Megapol Tower İş Merkezi’ni de 2011’de açmayı planladıklarını ifade eden Gökdemir, 2010’da da Körfez Kule ve Çarşı Kule projelerinin inşaatına başlayacaklarının da müjdesini verdi.

 

ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/kentin-ilk-ikiz-kuleleri-acildi_79474.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!