Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kıbrıs'ın Antalya'sı Emlakta Tavan Yaptı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) yeşil ve mavinin buluştuğu bölgesi Karpaz'da bulunan Bafra, emlak piyasasında tavan yaptı. KKTC'nın Belek'i olacağı ifade edilen Bafra'nın Turizm Yatırım Bölgesi ilanı ile emlak fiyatları Antalya'yı yakaldı. Bölgede hızla yapılan uluslararası markalı oteller, Babil Bahçeleri, Collezium, Nuh'un Gemisi temalı

Yenişafak Gazetesi
Kıbrıs'ın Antalya'sı Emlakta Tavan Yaptı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) yeşil ve mavinin buluştuğu bölgesi Karpaz'da bulunan Bafra, emlak piyasasında tavan yaptı. KKTC'nın Belek'i olacağı ifade edilen Bafra'nın Turizm Yatırım Bölgesi ilanı ile emlak fiyatları Antalya'yı yakaldı. Bölgede hızla yapılan uluslararası markalı oteller, Babil Bahçeleri, Collezium, Nuh'un Gemisi temalı oteller emlak fiyatlarını artırdı. Dünyada ender bulunan kumsalı ve masmavi deniziyle turizm için temel ihtiyaçları barındıran Bafra'da yapılacak turistik tesislerdeki toplam yatak kapasitesinin 20 bine yakın olması hedefleniyor. Ayrıca bir de yunusların gösteri yaptığı ve terapi amaçlı kullanıldığı "Dolphin Reef" alanı yapılacak olması emlak piyasasını hareketlendirdi.

Betonlaşma olmayacak

Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KiTSAB) Başkanı Özbek Dedekorkut, belirli alanlarda yapılaşmaya izin verileceğini belirterek, "Gerçek Akdeniz kampanyasını bütçe sıkıntısı nedeniyle bu sene devam ettiremedik. Tanıtım bütçemiz 5 milyon dolardı. Bu paranın 2 milyon doları personele ödeniyordu. Yeni hükümet personel ödemelerini bütçeden yapmayacağını açıkladı" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kibrisin-antalyasi-emlakta-tavan-yapti_69805.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!