Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kılıçoğlu 90.Yılını Kutluyor

1927 yılında Eskişehir’de Sabri Kılıçoğlu tarafından kurulan ve 90.yılını kutlayan Kılıçoğlu, Türkiye’nin ilk kiremit fabrikalarından biri olarak nitelendiriliyor.

yapi.com.tr
Kılıçoğlu 90.Yılını Kutluyor

Kılıçoğlu Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Barış Y. Özaydemir, firmanın 90.yılı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Firmanın 4. nesil yöneticisi olduğunu belirten Barış Y. Özaydemir, ilk modern tesislerinin 1949 yılında kurulduğunu söyledi. Özaydemir, ‘’O dönemin en ileri teknolojisi ile üretim yapan fabrika kendi elektriğini üretiyor. Bu dönemde hala birçok firma bu teknolojiyi kullanıyor. Ama önemli olan sadece ileri teknoloji değil 90 yıldır her gün önde olmak durumundayız. 90 yıllık kesintisiz liderlik en başta güven gerektirir. Güven kavramı bir çekim gücü oluşturarak, çalışanından müşterisine kadar tüm paydaşların lider etrafında kenetlenmesini sağlar’’ dedi. Bunun arkasında bir felsefenin olduğunu sözlerine ekleyen Özaydemir, birinci koşulun güven olduğunu söyledi.

KılıçoğluKılıçoğlu Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Barış Y. Özaydemir

90 yıllık geçmiş

Şirket ve aile geçmişinden bahseden Barış Özaydemir ‘’Sabri Kılıçoğlu’ndan sonra Yalçın Kılıçoğlu’nun devraldığı yönetimin üçüncü kuşak yöneticisi babam Savaş Özaydemir. 1990’ların başında yaşanan bazı ekonomik sıkıntılar sonrasında Yalçın Kılıçoğlu’nun damadı ve babam olan Savaş Özaydemir’in şirketi satın alması ile Kılıçoğlu, Endel Şirketler Grubu’na katılıyor. Bu dönem birçok yeni yatırımlarında yapıldığı, pazarlama ve bayilik sisteminin yapılandığı dönem. Endel Şirketler Grubu iki ana grupta hizmet veriyor. Endüstriel Ürünler ve Yapı Malzeme Grubu. Grup olarak 125 bin metrekare kapalı alan 8 üretim tesisi ve 2 binin üzerinde çalışanımız var’’ diyerek grubun aynı zamanda Eskişehir’deki öncü firmalardan olduğunu da belirtti.

“Pazarda yüzde 20 paya sahibiz”

Sektörde farklı segmentlerde hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Özaydemir, "Megaron Çatı Teknolojileri ile anahtar teslim çatı hizmeti almak isteyen müşteri taleplerine ürün ve hizmeti bir arada sunmaktayız. Türkiye genelinde Kıbrıs’ta dahil olmak üzere 13 bölge distribütörü, 18 uzman bayi ve 600’ü aşkın bayiyle pazara hizmet vermekteyiz. 2017 yılı için yüzde 85-90 kapasite kullanımını hedefledik. Pazarın lideri olarak yüzde 20’lik bir paya sahibiz. Kılıçoğlugerek metrekare satış gerekse marka bilinirliği açısından lider konumda’’ dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kilicoglu-90-yilini-kutluyor_158818.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!