Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kılıçoğlu Kiremit İletişim Seminerleri Sürüyor

Günümüzde yapı sektörünün profesyonelleri olan mimarlar, inşaat mühendisleri, çatı ustaları ve inşaat malzemesi satıcıları birçok farklı inşaat malzem

yapitr/Deniz Türkeri
1 Kılıçoğlu Kiremit İletişim Seminerleri Sürüyor

ünümüzde yapı sektörünün profesyonelleri olan mimarlar, inşaat mühendisleri, çatı ustaları ve inşaat malzemesi satıcıları birçok farklı inşaat malzemesiyle karşı karşıya bulunuyor. Kılıçoğlu Kiremit, çatılarda kaliteli kiremitin seçilmesini ve doğru şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla bölgesel bazda bilgilendirici iletişim seminerleri düzenliyor.

Sağlıklı bir çatı, kaliteli kiremit ve doğru uygulamanın birlikte kullanılması ile oluşur. Kılıçoğlu Kiremit, çatı sistemlerinin doğru ve sağlıklı kullanımını arttırmak amacıyla yapı profesyonellerine yönelik bilgilendirici iletişim seminerleri düzenliyor.

Türkiye'de sağlıklı ve doğru çatı uygulamalarının artması , hatalı uygulamalar sonucu oluşan enerji kayıplarının önlenmesi amacıyla düzenlenen "Kılıçoğlu İletişim Seminerleri 2004" Nisan - Temmuz döneminde düzenlenen seminerler ile devam etti.

Kılıçoğlu İletişim Seminerleri kapsamında sağlıklı çatı uygulamaları için çatının taşıması gereken özellikler , kiremit ve çatı sistemlerinin kullanım şekilleri hakkında uygulamalı ve pratik bilgiler veriliyor. Kılıçoğlu'nun ürettiği kiremit ve çatı sistemlerinin teknik özellikleri, uygulama şekilleri hakkında Kılıçoğlu mimari destek ekibi tarafından verilen bilgiler ışığında doğru çatı uygulamalarının artması amaçlanıyor.

Mimar , mühendis , inşaat malzemesi satıcısı ve yapı ustası gibi yapı profesyonellerinin katıldığı Kılıçoğlu iletişim seminerlerinin tarihleri ve düzenlendiği bölgeler şu şekilde :

1.10 Nisan 2004 Alanya İletişim Semineri - Grand Kaptan Hotel

Alanya ve bölgesinde faaliyet gösteren mimar , inşaat mühendisi , inşaat malzemesi satıcısı ve çatı ustalarının katıldığı Alanya İletişim semineri Grand Kaptan Hotel'de 101 kişinin katılımı ile düzenlendi.

2.11 Nisan 2004 Manavgat İletişim Semineri - Pegasos World Otel

Manavgat ve bölgesinde faaliyet gösteren inşaat malzemesi satıcıları ile çatı ustalarının katıldığı Manavgat İletişim semineri Pegasos World Hotel'de 51 kişinin katılımı ile düzenlendi.

3.17 Nisan 2004 Ankara İletişim Semineri - Güral Güven Show Room - 106 Kişi

Ankara ve bölgesinde faaliyet gösteren inşaat malzemesi satıcıları ve çatı ustalarının katıldığı Ankara İletişim seminerimiz İç Anadolu Bölge distribütörümüz Güral Güven Ltd. Şti.'ne ait shoow-room'da 106 kişinin katılımıyla düzenlendi.

4.20 Nisan 2004 İTÜ İletişim Semineri - İTÜ Taşkışla Kampüsü - 100 Kişi

İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla kampüsünde mimarlık öğrencilerine yönelik bir iletişim semineri 100 kişinin katılımı ile düzenlendi. İTÜ Mimarlık Fakültesi Teknoloji Günleri kapsamında düzenlenen seminerde Kılıçoğlu ürünleri ve sağlıklı çatı uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

5.21 Nisan 2004 Edirne İletişim Semineri - Tuzcular Turistik Tesisleri - 137 Kişi
Edirne ve bölgesinde faaliyet gösteren inşaat malzemesi satıcıları ve çatı ustalarının katıldığı Edirne İletişim semineri Tuzcular turistik tesislerinde 137 kişinin katılımı ile düzenlendi. Büyük ilgi gören iletişim seminerimiz sonrasında Tuzcular turistik tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine katılan Kılıçoğlu dostları gönüllerince eğlendiler.

6.22 Nisan 2004 Çatalca İletişim Semineri - Sofram Restaurant Tesisleri - 93 Kişi
İstanbul Çatalca'da düzenlenen iletişim seminerimiz Çatalca Tiyatro ve kültür merkezinde 93 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Kılıçoğlu iletişim semineri sonrasında Sofram Restaurant tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine katılan Kılıçoğlu dostları gönüllerince eğlendiler.

7.13 Mayıs 2004 Safranbolu İletişim Semineri - Zalifre Otel -90 Kişi
Safranbolu Zalifre otelde düzenlenen iletişim seminerine bölgede faaliyet gösteren 90 çatı ustası ve inşaat malzemesi satıcısı katıldı.

8.29 Mayıs 2004 Kapadokya İletişim Semineri - Kapadokya Perissia Hotel -130 Kişi
Kapadokya Perissia Hotelde düzenlenen iletişim seminerimize Kayseri , Nevşehir , Ürgüp ve Kapadokya'dan 130 kişilik bir katılım oldu.

Kılıçoğlu iletişim seminerleri yeni bölgelerde düzenlenecek seminerler ile devam edecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kilicoglu-kiremit-iletisim-seminerleri-suruyor_15102.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • 1990'dan beri çatı ustasıyım kiremitinizden şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı. yıllardan beri kılıcoglu kullandım. kiremitteki çividelikleri yandan olması çok güzel. akşehirde iyi bir bayi bulursanız çok daha iyi olacak. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!