Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kırıkkale Tepeden Tırnağa Yenileniyor

Kırıkkale şehir merkezinde, yaklaşık iki aydır devam eden BEDAŞ ve Telekom'un kabloları yer altına alma çalışmaları nedeniyle, bozulan kaldırımları ve

Akşam



ırıkkale şehir merkezinde, yaklaşık iki aydır devam eden BEDAŞ ve Telekom'un kabloları yer altına alma çalışmaları nedeniyle, bozulan kaldırımları ve yolları yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye, kaldırım taşlarının yeniden yapılması nedeniyle, yaklaşık 20 gündür şehiriçi trafiğini ulaşıma kesti.

Zafer ve Cumhuriyet caddelerinde devam eden çalışmalar nedeniyle araç sürücüleri, şehiriçi trafiğinde büyük sıkıntılar yaşadılar. Sürücüler, yolların trafiğe kapatılması sonrasında zorunlu olmadıkça şehir merkezine gelmemeye çalıştı.

Trafiğe kapalı yollar

Kırıkkale Belediyesi'ne bağlı ekipler ise, kaldırım çalışmalarını geceli gündüzlü sürdürüyor. Cumhuriyet caddesinin asfalt ve kaldırımları tamamladı. Şehrin trafik akışını sağlayan Zafer Caddesi ise trafiğe kapalı bulunuyor. Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, çalışmaları bir ay içinde bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:

'Elektrik direklerinin, kaldırımların yenilenmesi ve caddenin asfaltlanması nedeniyle, şehir merkezi daha temiz ve modern bir görünüm kazanacak. şehir içinden sökülen kaldırım taşlarını Osmangazi Mahallesi'ne aktarıyoruz. Şehir içi tamamlandıktan sonra Osmangazi Mahallesi'ne asfalt atmayı da planlamış bulunuyoruz. Kenti yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için çalışıyoruz.'

http://www.yapi.com.tr/haberler/kirikkale-tepeden-tirnaga-yenileniyor_1681.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!