Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kıyılara Alman Katkısı

Silifke'nin Taşucu beldesinde kıyı şeridi peyzaj çalışmaları için Almanya'dan gelen heyet, Türk işçilerle örnek bir işbirliği sergiliyor. İşçiler,

Akşam



b>Silifke'nin Taşucu beldesinde kıyı şeridi peyzaj çalışmaları için Almanya'dan gelen heyet, Türk işçilerle örnek bir işbirliği sergiliyor. İşçiler, 'Sevgi ve hoşgörüyle işlerimizi yapıyoruz' diyor.

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Taşucu Beldesi'nin kıyı şeridi peyzaj düzenlemesi çalışmaları için Almanya'dan gelen teknik heyet ve işçiler gece-gündüz çalışıyor.

Taşucu'nun kardeş kenti Almanya'nın Berkamnen Belediyesi'nin girişimleriyle beldeye gelen 4 kişilik gönüllü teknik heyet ve 8 kişilik işçi grubu, Reşadiye Mahallesi sahil kesiminde, Türk işçilerle büyük bir dayanışma örneği sergiliyor.

Belediye Başkanı Emin Güleç, Taşucu'na layık bir kıyı bandı oluşturma hedeflerine destek veren Almanlar'ın, proje hazırlamakla kalmayıp, bu projenin fiilen uygulanmasında da önemli rol oynadıklarını söyledi.

Başkan Güleç, Taşucu'nda, farklı kültürlere, din, dil ve ırka mensup insanların böylesine kardeşlik duyguları içinde omuz omuza çalışmalarının dünya barışına örnek olması gerektiğini anlattı. Savaşın bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Başkan Emin Güleç, şöyle devam etti:

'Farklı kültürlere sahip toplumların, halkları arasındaki işbirliği o toplumların idarecilerine de yön veriyor. İnanıyoruz ki; Filistin halkı ile İsrail halkı yan yana gelseydi, bir taş üstüne taş koysalar, aynı ekmeği, suyu paylaşsalardı ne bir intihar bombasında bir Yahudi genci ne de mülteci kamplarında Filistinli çocuklar ölecekti.'

Güleç, kıyı bandındaki çalışmaları, uygun hava koşullarını en iyi şekilde değerlendirerek, en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kiyilara-alman-katkisi_2173.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!