Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

KOBİ Meydan: KOBİ’lerin Yeni İş ve İletişim Ağı

KOBİ Meydan’la Finansbank hizmet çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

yapi.com.tr
KOBİ Meydan: KOBİ’lerin Yeni İş ve İletişim Ağı

Türkiye’de bir bankanın KOBİ’lere özel olarak hazırladığı ilk proje olan KOBİ Finans portali ile 2004’ten bu yana KOBİ’lere ihtiyaç duydukları konularda nitelikli bilgi ve danışmanlık hizmetleri sunan Finansbank, KOBİ Finans’ı alt yapısal ve tasarımsal olarak yenileyerek yepyeni bir platforma dönüştürdü. KOBİ Meydan portali, KOBİ’lere bilgi ve danışmanlığın yanı sıra çok geniş bir iş ve iletişim ağına ulaşma imkanı sunuyor.   

KOBİ Meydan üyeleri, içeriklerini kendilerinin oluşturup yönetebildikleri sayfaları aracılığıyla şirketlerini, ürün ve hizmetlerini tanıtabiliyor, diğer üye KOBİ’ler ile iletişime geçerek yeni iş bağlantıları kurabiliyor. Üyeler, kendi sektörlerinden veya ilgi duydukları sektörlerde faaliyet gösteren üyelerle grup kurarak ya da mevcut gruplara katılarak bilgi alışverişinde bulunabiliyor. Bununla birlikte forum bölümünde bilgi paylaşımında bulunabiliyor, merak ettikleri konularda üyelerden görüş alabiliyor.

KOBİ’ler Meydan’a çıkıyor

KOBİ Meydan platformu çatısında bulunan adreste ise üyeleri bir sürpriz bekliyor. Geliştirilen özel bir uygulama sayesinde üyeler, şirketlerine özel reklam filmlerini hiçbir bedel ödemeden hazırlayabilecekler. Bu filmleri ise web sitelerinde, sosyal medya hesaplarında ve tanıtım çalışmalarında diledikleri gibi kullanabilecekler.  

Üyelere özel ticari avantajlar

KOBİ Meydan Üyesi Finansbank müşterileri Finansbank’ın KOBİ’lere özel bankacılık ürünlerinden avantajlı olarak faydalanıyor. Bununla birlikte MNG Kargo, Opet, Finans Emeklilik, MultiNet, Sampo Japon, Telpa, Yapı-Endüstri Merkezi, Ontarget, As Nexia Türkiye, İdemama, Medyasis, Microsoft, Avis, Material Connexion İstanbul gibi onlarca şirketin sunduğu özel ticari avantaj, KOBİ Meydan üyelerini bekliyor.     

Geniş uzman kadrosu

KOBİ Meydan yenilenen Bilgi Merkezi bölümü ile pazarlamadan yönetime,  vergi-muhasebeden dış ticarete, insan kaynaklarından sektörlere kadar onlarca konuda yer alan makale ve röportajlar ile KOBİ’lerin gündemine ışık tutmaya devam ediyor. Üyeler, merak ettikleri konularda doğru ve net cevap alabilecekleri Uzman Yardımı bölümünde dış ticaret, pazarlama, e-ticaret, vergi-muhasebe, finans ve ekonomi konularında ücretsiz danışmanlık alabilecekler. Başarı Hikayeleri bölümünde ise KOBİ Meydan üyesi Finansbank müşterileri şirketlerinin kuruluşundan bu yana kaydettiği başarıları yayınlayarak diğer üyelerle paylaşabiliyor.

Türkiye’de yine bir ilk olan KOBİ Meydan projesi, KOBİ’lere yeni iş imkanları yaratma olanağı sağlayan yapısı, danışmanlık hizmetleri ve nitelikli içeriği ile KOBİ’lerin yeni iş ve iletişim ağı olacak.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kobi-meydan-kobilerin-yeni-is-ve-iletisim-agi_101033.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!