Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kocaeli'nin İçme Suyu Altyapısı Yenileniyor

İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU), eskiyen ve yetersiz kalan hatlarından dolayı oluşan arızalara karşı çalışmalara başladı. Kocaeli genelinde başlatılan çalışmalara ilk olarak içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri altyapı çalışmalarıyla başlandı.

Zaman Gazetesi
Kocaeli'nin İçme Suyu Altyapısı Yenileniyor

Kocaeli'nde 'Tarih Koridoru Projesi' kapsamında, toplam 6 bin 452 metre uzunluğunda içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısı yenilenecek.

İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU), eskiyen ve yetersiz kalan hatlarından dolayı oluşan arızalara karşı çalışmalara başladı. Kocaeli genelinde başlatılan çalışmalara ilk olarak içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri altyapı çalışmalarıyla başlandı. Bölgenin eski ve yetersiz kalan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısına öncelik veren İSU Planlama, yaptığı projeyle 3 bin 212 metre uzunluğunda içme suyu hattı, 2 bin 877 metre uzunluğunda kanalizasyon altyapısı oluştururken, su baskınlarının önüne geçebilmek için 363 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeyecek.

Toplam 6 bin 452 metre uzunluğundaki içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının döşenmesi çalışmalarının Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kocaelinin-icme-suyu-altyapisi-yenileniyor_77340.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!