Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Konak ile Karabağlar'ın Ayrılma Süreci Tamamlandı

Konak Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi'nin ayrılma süreci, dün imzalanan mali hesap protokolü ile tamamlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, geçtiğimiz aylarda mal, personel ve araç gereçlerin paylaşımına ilişkin protokolün ardından, dün de mali hesap ve hizmetlere ilişkin protokole imza atarak,

Yeni Asır Gazetesi
Konak ile Karabağlar'ın Ayrılma Süreci Tamamlandı

Konak Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi'nin ayrılma süreci, dün imzalanan mali hesap protokolü ile tamamlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, geçtiğimiz aylarda mal, personel ve araç gereçlerin paylaşımına ilişkin protokolün ardından, dün de mali hesap ve hizmetlere ilişkin protokole imza atarak, ayrılma sürecini resmen bitirdi.

Alacak kalmadı

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün makamında düzenlenen imza töreninde dostluk rüzgarları esti. Başkanlar Kürüm ve Tartan, belediyeler arasında alacak-verecek hesabının da kalmadığını bildirdi. Araç gereç ve makine parkurlarını sorunsuz bir şekilde paylaşarak, sürecin başından beri örnek bir tutum sergileyen Tartan ve Kürüm, iki belediyenin de halka daha iyi hizmet verebilmek için işbirliği içerisinde olacağını bildirdi.

Belediyeler arası işbirliğine dikkat çekerek sürecin sorunsuz tamamlanması dolayısıyla teşekkür eden Başkan Kürüm, şunları söyledi:

"Konak ile Karabağlar ayrışmış gibi görünse de biz hep beraberiz. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'a, Karabağlar'a gösterdiği ilgiden, yakınlıktan ve verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her ikimizin de yaklaşımı, halkımıza en iyi hizmeti sunmak. Amaç halka hizmet olunca, bizim aramızda kırgınlık, kavga, tartışma olmaz."

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ise, "İki belediyenin uyumlu çalışması bu protokolle taçlandırıldı. Ortak duyarlıkla İzmirlilere hizmet etmeye devam edeceğiz. Karabağlar ile Konak belediyeleri arasındaki dostluk ve işbirliği, her zaman üst düzeyde olacak" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/konak-ile-karabaglarin-ayrilma-sureci-tamamlandi_74452.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!