Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

KONE'den Küresel People Flow Günü Etkinliği

Yüzüncü yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan KONE, 23 Ekim günü 20 ülkede People Flow Günü düzenledi. 600’den fazla KONE çalışanı altı farklı tipte yüzlerce binayı ziyaret ederek, bina sahibi ve kullanıcılarıyla yüz yüze görüştüler. Otel, ofis yapıları, sağlık yapıları, konut, Alışveriş merkezi ve toplu taşıma yapılarında bina sahibi ve

yapi.com.tr
KONE'den Küresel People Flow Günü Etkinliği

Yüzüncü yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan KONE, 23 Ekim günü 20 ülkede People Flow Günü düzenledi. 600’den fazla KONE çalışanı altı farklı tipte yüzlerce binayı ziyaret ederek, bina sahibi ve kullanıcılarıyla yüz yüze görüştüler. Otel, ofis yapıları, sağlık yapıları, konut, Alışveriş merkezi ve toplu taşıma yapılarında bina sahibi ve yöneticilerinin yanısıra son kullanıcılarla bire bir görüşüp, insanların farklı bina türlerinde ne şekilde hareket ettikleri konusunda veriler topladılar. İnsanların, binalarda kesintisiz, hızlı, verimli ve güvenli bir biçimde taşınması amacıyla yapılan çalışmada elde edilecek olan sonuçlar, yeni çözümlerin geliştirilmesi ya da mevcut sonuçların iyileştirilmesi amacıyla kullanılacak.

Etkinliğin kendileri için önemini, "Müşteri odaklı bir şirket olarak bu etkinlik, müşterilerimizin ve son kullanıcıların taleplerini anlama çabamıza uygun bir biçimde, adanmışlığımızı daha fazla vurgulamaktadır" sözleriyle vurgulayan KONE Türkiye Genel Müdürü Cüneyt Işın, KONE’nin vizyonunun en iyi People Flow deneyimini sunmakta olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:

"People Flow Günü, çalışanlarımızın, bu vizyonun KONE için ne anlama geldiğini görmeleri için bir fırsattır. Bu etkinlikte araştırmacı tavrıyla, kullanıcılar, müşteriler ve piyasalar hakkında bilgi topladılar. Buradan elde edilen değerli bilgiler de şirketimizin ilgili bölümlerine iletilerek, bina sahipleri ve benzer müşterilerin mevcut ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çözümlerin üretilmesi konusunda gelecekte kullanacağımız bir hedef yaratılacaktır”.

Müşterilerine ilettiği çözümleri daha da geliştirmek amacıyla KONE, farklı bina ortamlarında bu çözümlerin kullanışlılık durumunu test etmek üzere düzenli olarak son kullanıcı araştırmaları yapıyor. People Flow Günü esnasında toplanan bilgiler de yine, şirketin yeni çözümlerin geliştirilmesi ya da mevcut sonuçların iyileştirilmesi gibi birçok biçimde kullanabileceği önemli yorum ve verileri elde etmesi için bir yöntem arz ediyor.



Küçük bir makine atölyesinden 4 milyar doların üzerinde net satış rakamına

Finlandiya’nın Helsinki şehrinde küçük bir makine atölyesi olarak kurulan KONE, 100 yıllık süreç içinde, 4 milyar Euro’nun üzerinde net satış rakamına ulaşan dev bir firma oldu. Dünyada 55’ten fazla ülkede sürdürdüğü faaliyetler ve 34 bin çalışanı ile küresel bir şirket haline geldi.

KONE’nin, kendi tarihi boyunca, değişen dünyaya ayak uydurma ve büyüme için yeni fırsatlar yaratma konusunda yeteneğini kanıtlamış bir firma olduğunu söyleyen Cüneyt Işın, şunları söyledi:

“Şehirleşme, yaşlanan nüfus ve güvenliğin giderek artan önemi, toplumlar için bugün bile zorlayıcı unsurlardır, hatta gelecekte daha da zorlayıcı olacaktır. Şirketimiz, sürdürülebilir şehir kalkınmasına, binalarda enerji tasarrufu sağlayan ve en iyi kullanıcı deneyimini sunan yenilikçi çözümlerle katkı sağlama amacındadır”.

People Flow nedir?

Günümüzde, dünya nüfusunun yarıdan fazlası kentlerde ve diğer kentsel alanlarda yaşamaktadır. Kentsel alanlar genişledikçe, aşırı kalabalıklaşma ve çevre sorunlarının bununla birlikte ortaya çıkması beklenmektedir. Bu da, insanların binaların içinde hareket etmesini kolaylaştırmak amacıyla KONE’nin yenilikçi çözümlere yönelmesinin nedenlerinden biridir. KONE’nin People Flow™ olarak tanımladığı kavram, işte budur. People Flow, insanların binalarda kesintisiz, hızlı, verimli ve güvenli bir biçimde taşınması anlamına gelmektedir.

Asansör, yürüyen merdiven, yürüyen yol ve otomatik kapılar gibi diğer taşıma araçlarını, yaya trafiğinin yığılma ve tıkanmasını engelleyecek bir biçimde yerleştirmek yoluyla, bina sahipleri, binalarının, doluyken mümkün olan en kullanışlı halinde kalmasını sağlayabilir. KONE ayrıca, yeni ekipmanların kurulumundan sonra binanın People Flow’unun kesintisiz bir biçimde işleyeceğinin garantisini vermektedir. Etkili bakım ve modernizasyon çözümleri de, taşıma çözümlerinin, işletim ömürleri boyunca kesintisiz bir biçimde çalışmasını sağlayan yollardan yalnızca bazılarıdır.

Bir binadaki People Flow’un en iyi durumuna getirilmesi için en iyi zaman, belli bir bina projesine yönelik sistemlerin geliştirildiği ve planlandığı zamandır. Örneğin, en iyi taşıma düzenlemelerinin anlaşılması için yapılan çalışmalar, mimarlar, danışmanlar ve inşaat şirketleriyle işbirliği yapılarak, planlama safhasında başlatılır. Bu sayede KONE ve onun “People Flow uzmanları” bir binanın mümkün olduğu kadar kullanışlı olması için hangi çözümlerin gerekli olduğunu doğru bir biçimde kestirebilmektedir.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/koneden-kuresel-people-flow-gunu-etkinligi_83569.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!