Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kongre Özürlü Kent İzmir

Efes Otel'de tadilat yapılması ve İş Kongre Merkezi'nin bitirilememesi İzmir'de kongre turizmini etkiledi Fuarlar ve kongreler kenti olma id

Radikal Online/23.07.2002



b>Efes Otel'de tadilat yapılması ve İş Kongre Merkezi'nin bitirilememesi İzmir'de kongre turizmini etkiledi

Fuarlar ve kongreler kenti olma iddiası taşıyan İzmir'de İş Kongre ve Sergi Merkezi'nin tamamlanaması ve mevcut mekânların kapanması nedeniyle konre ve fuar yapacak yer kalmadı. Makine Mühendisleri Odası'nın projelendirdiği İş Kongre ve Sergi Merkezi üst üste gelen ekonomik krizler nedeniyle yüzde 60'ı tamamlanmış olmasına rağmen henüz bitirilemedi. Merkez tamamlanamadığı için kurumlar İzmir'de ulusal, uluslararası sergi ve kongre etkinliğinin bir arada gerçekleştirilecek yer bulmakta zorluk çekiyor. İş Kongre ve Sergi Sarayı tamamlandığı zaman 4 bin 500 metrekarelik kapalı sergi alanına sahip olacak. Merkezde 600 kişilik kongre salonu ve 200 kişilik çok amaçlı salonun yanı sıra otopark da bulunacak.
Öte yandan İzmir kent merkezinde her yıl 10'a yakın kongre, sempozyum ve serginin gerçekleştirildiği İzmir Efes Convention Center da 30 Haziran itibarıyla uluslararası bir oteller zincirine devredilerek kullanıma kapatıldı. Operasyon sonrası tadilata girdiği söylenen Büyük Efes Oteli ile birlikte otelin kongre merkezinin de 2003 yılına ait tüm rezervasyonları iptal edildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kongre-ozurlu-kent-izmir_1094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!