Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konsept İstanbul'da Peşinatlar 2009'da Ödeniyor

"Kente kimlik katan yaşam alanları" kazandırmayı misyon edinen Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de inşasına devam ettiği Konsept İstanbul'un birinci ve ikinci etapları için Temmuz ayı boyunca sürecek çok özel bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde Konsept İstanbul'dan ev satın alanlar, peşinatı 6 ay sonra ödeyecek.

yapi.com.tr
Konsept İstanbul'da Peşinatlar 2009'da Ödeniyor

"Kente kimlik katan yaşam alanları" kazandırmayı misyon edinen Dumankaya İnşaat’ın Kurtköy’de inşasına devam ettiği Konsept İstanbul’un birinci ve ikinci etapları için Temmuz ayı boyunca sürecek çok özel bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde Konsept İstanbul’dan ev satın alanlar, peşinatı 6 ay sonra ödeyecek. Konsept İstanbul’da 55 ile 137 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 111 bin YTL ile 218 bin YTL arasında değişiyor.

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Kurtköy’de, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 2 dakika uzaklıkta bulunan Konsept İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere Garanti Bankası, TEB ve Bank Asya’dan konut kredisi imkanı sunuluyor.  Sabit taksitle 12 aya kadar yüzde sıfır, 60 aya kadar yüzde 1.06, 120 aya kadar yüzde 1.26 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. 80 bin metrekare arsa üzerinde bulunan Konsept İstanbul’un ilk etabı 2009 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Konsept İstanbul projesi toplamda 832 daire ve 13 villadan oluşuyor.

İnsan-doğa-kent olgusunun ön planda tutulduğu ve bu doğrultuda 'dikey' büyüyen İstanbul’a 'yatay' bir alternatif olarak sunulan Konsept İstanbul projesi az katlı bloklardan oluşuyor. Konsept İstanbul özgün mimarisiyle, bloklar arasına ya da çatı teraslara yerleştirilen botanik ve zen bahçeleriyle ve dış cephede öne çıkan ahşap güneşlikleriyle büyük ilgi çekiyor.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/konsept-istanbulda-pesinatlar-2009da-odeniyor_62460.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!