Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı

Konut Kampanyasında 2,6 Milyar Lira Ciro Elde Edildi!

Emlak Konut'un 1 Şubat'ta başlattığı ve 20 yıl vade imkanı sağlayan konut kampanyasında bir ayda toplam 2 bin 300 konut satıldı ve 2,6 milyar lira ciro elde edildi.

yapi.com.tr / AA
Konut Kampanyasında 2,6 Milyar Lira Ciro Elde Edildi!

Emlak Konut GYO'nun 1 Şubat'ta başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasında 2 milyar 600 milyon ciro elde edilirken, ciro bazında bir önceki kampanyanın yüzde 30 üzerine çıkıldı. Edinilen bilgiye göre, "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası kapsamında bir ayda 2 bin 300 konut satıldı, 2 milyar 600 milyon liralık da ciro elde edildi. Emlak Konut GYO'nun 15 Temmuz'dan sonra hayata geçirdiği "TÜFE'li Satış Kampanyası"nda, bir ayda (1-31 Ağustos) 2 bin 405 konut satılmış, yaklaşık 2 milyar lira da ciro elde edilmişti. Böylece, ilk bir aylık dönemler kıyaslandığında "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasında yüzde 30 daha fazla ciro yapılarak "TÜFE'li Satış Kampanyası" geride bırakıldı.

5 aylık rakamı geçti
Öte yandan, Emlak Konut, geçen yıl ocakta 332 adet, şubatta 424 adet, martta 444 adet, nisanda 451 adet ve mayısta 552 adet adet konut ile 5 ayda toplamda 2 bin 203 konut satışı gerçekleştirmişti. Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası kapsamında 1 ayda ulaştığı satış rakamları, geçen yılın ilk 5 ayındaki rakamları da geride bıraktı.

Türkiye'nin her yerinde konut satışı gerçekleştirilen "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası, 31 Mart'ta sona erecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/konut-kampanyasinda-2-6-milyar-lira-ciro-elde-edildi_156583.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!