Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konuta Talep Patladı Günde 1500 Kisi Kredi için Bankalara Akın Ediyor

Faizlerin aylık yüzde 1'in altına gerilemesi, referandum sonrası siyasi belirsizliğin azalması ve artan güven ortamı ile birlikte konut kredilerine olan talep patladı. Türk bankacılık sektörünün 2010 yılına 42 milyar liralık kredi hacmiyle başladığını, şu anda 52 milyar lirayı geçtiğini belirten Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, asıl

Akşam Gazetesi
Konuta Talep Patladı Günde 1500 Kisi Kredi için Bankalara Akın Ediyor

br />
Türkiye'deki 310 projeden bazıları

Ataşehir'de 10 bin TL peşinle konut

- My Towerland: Ağaoğlu 'My World Europe'dan sonra Ataşehir'de 'My Towerland'ı hayata geçirdi. Tamamlandığında 3 bin 500 konuta ulaşacak My Towerland'de geçerli olacak kampanya B, C ve D tipi blokları kapsıyor.10 bin lira peşinatla katılabileceğiniz projede 3 ara ödeme bulunuyor. Ayrıca daire fiyatının yüzde 70'i oranında kredi kullanılabiliyor ve kredi anapara taksitleri 24 ay ertelenebiliyor.

Varyap çevreci konut projesi  üretti

- Varyap Meridian: İstanbul Anadolu yakasında Batı Ataşehir'de yapımına başlanan proje Türkiye'nin ilk büyük ekolojik karma konut projesi özelliğini taşıyor. 107 bin metrekarelik alana yayılan projenin yüzde 90'ı yeşil alan. Binalar ise 13 bin metrekarelik bir alan üzerinde.Varyap Meridian'da daire fiyatları 225 bin ile 1 milyon 209 bin TL arasında değişiyor. Proje 2011 yılında bitiyor.

Ormanada'da 4 seçenek

- Eczacıbaşı'ndan 'Ormanada': Ormanada, İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiyor. 220 dönümlük bir yaşam alanı olarak tasarlanan Ormanada'da 188 adet beş farklı tip villa ile 71 adet dört farklı tip sıra ev bulunuyor. Projenin 25 dönümü yeşil alan olarak tasarlandı. Ormanada'da, 2 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı bulunuyor.

Halkalı'da 100 bin liraya daire fırsatı

- Soyak Park Aparts: Soyak'ın, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle Halkalı'da 400 milyon lira değerinde geliştirdiği 'Soyak Park Aparts' projesi geçtiğimiz cuma günü satışa sunuldu. Toplam 4 etap ve 2 bin 200 konuttan oluşan projenin ilk iki etabında bin 121 daire var. Daire fiyatlarının 100 bin ile 400 bin lira arasında değiştiği projede, bahçeli ve dubleks kent evleri de bulunuyor.

Evora projesi 30 ayda teslim edilecek

- Teknik Yapı'dan Evora: Teknik Yapı Fenerbahçe Samandıra tesislerinin hemen yanında 432 daireli projesinde satışlar başladı. Yaklaşık 30 ayda tamamlanması planlanan projede 281 adet 1+1 tipi daire bulunuyor. 450 metrekarelik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, yürüme yolları bulunuyor. Daireler 77 bin TL ile 244 bin TL arasından satışa sunuldu.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/konuta-talep-patladi-gunde-1500-kisi-kredi-icin-bankalara-akin-ediyor_83430.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!