Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konya-Ankara Arası Bir Saate İnecek

Demiryollarının modernizasyonu ile Avrupa Birliği'ne (AB) uyumu çerçevesinde Ankara-Konya hızlı tren projesinin detay proje hazırlanması işlerini i

A.A.
Konya-Ankara Arası Bir Saate İnecek

b>Demiryollarının modernizasyonu ile Avrupa Birliği'ne (AB) uyumu çerçevesinde Ankara-Konya hızlı tren projesinin detay proje hazırlanması işlerini ihaleye çıkardı.

Demiryollarının modernizasyonu ile Avrupa Birliği'ne (AB) uyumu çerçevesinde T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Ankara-Konya hızlı tren projesinin detay proje hazırlanması işlerini ihaleye çıkararak ilk adımı attı.

TCDD halen yapım çalışmalarını sürdürdüğü Ankara-İstanbul çift hat demiryolu yatırımından sonra, Ankara (Malıköy)-Konya arasına hızlı trene göre çift hatlı demiryolu inşaasına ihale açtı.

Buna göre, ihale ile ilgilenen firmalar ön yeterlik belgelerini TCDD Genel Müdürlüğü Yol Dairesi Başkanlığı'ndan alabilecekler. Bu ihale ile ilgili olarak firmalardan benzer işi başarı ile yapma ve buna yönelik iş referansları da istenecek.

Ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda yeterlilikleri tespit edilenler arasından 6 aday teklif vermek üzere davet edilecek.

Hattın ilk etap da güzergah tespiti, maliyeti ile ilgili detay proje çalışmaları daha sonra da yapımla ilgili ihale süreci başlatılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/konya-ankara-arasi-bir-saate-inecek_15738.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!