Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konya Hilton Rixos'un Oldu, Galata Port Sırada

İstanbul Hilton için Fiba Holding ile ortak teklif veren Rixos oteller zinciri bu arada sessiz sedasız Konya Hilton Oteli'ni satın aldı. Rixos Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ağustos sonunda ihalesi olacak Galata Port projesine de çok sıkı hazırlandıklarını söyledi

Vatan



ürkiye'de bankacılık sektöründen sonra bir hızlı alışveriş rüzgarı da turizm sektöründe esiyor, istanbul Hilton için açılan ihalede 20'nin üzerinde teklif alındı. Kazanan büyük ihtimalle bugün belli olacak, istanbul Hilton için, Swissotel istanbul'u alarak turizm sektörüne giriş yapanen Fiba Holding ile konsorsiyum oluşturan Rixos oteller zinciri bu arada sessiz sedasız Konya Hilton operasyonunu tamamladı.

Konya Hilton için 39 milyon dolar önerdi

Rixos Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Konya Hilton için 39 milyon dolar ödediklerini söyledi. Tamince, "Artık otel Rixos olarak mı faaliyet gösterecek?" sorumuza ise "Henüz belli değil. Belki Hiltonl'a devam edebiliriz" diye cevap verdi. Tamince, "İstanbul Hilton için ne kadar iddialısınız?" sorumuza ise "Bekleyip göreceğiz. O da bugün belli olacak. Ancak İstanbul Hilton için çok istekli başka rakipler var. O yüzden İstanbul Hilton'u kesin alırız demiyorum. Sonuçta bu bir hesap kitap işi. Ancak bu saüşta fiyatın 200 milyon doların üzerine çıkacağına eminim. Bunu bekliyorum" diye cevap verdi.

Tamince, İstanbul'da bir başka büyük proje olan Galata Port'un ihalesini ise büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Tamince, Galata Port ihalesi için çok istekli olduklarını da saklamıyor. Tamince, 24 Ağustos'ta yapılacak Galata Port ihalesi ile ilgili olarak "İstanbul Hilton'u kim alır bilemem. Ancak Galata Port için çok çabalayacağız. Proje, bizim konseptimize çok uygun. Ayrıca bu konuda tecrübemiz de var" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/konya-hilton-rixosun-oldu-galata-port-sirada_31151.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!