Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

KoruFlorya ile Florya'da 'Aile Rezidansı' Dönemi

Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya’da satışlar başladı. Lüks konutlar ve iki katlı AVM’den oluşan KoruFlorya, Florya’nın son büyük parseli üzerinde yükselecek. 298 konutluk projeye satışa çıkmadan 1500’e yakın ön talep geldi. Hafriyatı tamamlanan ve temel atma aşamasına gelen

yapi.com.tr
KoruFlorya ile Florya'da 'Aile Rezidansı' Dönemi

Florya’nın son büyük parseli üzerinde yükselecek olan ve Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya projesinde satışlar başladı. Hafriyatı tamamlanan ve temel atma aşamasına gelen projede daire fiyatları 893 bin TL'den başlıyor ve 3 milyon 900 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Les Ottomans Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan KoruFlorya İcra Kurulu Başkanı ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, tasarım aşamasından başlayarak titiz ve detaylı bir çalışmanın ürünü olan KoruFlorya'nın İstanbul’da ayrıcalıklı yaşamın yeni markası olacağını açıkladı. Projeyi, bölgeyi yakından tanıyan, iyi bilen yatırımcılar, TOKİ işbirliği ile hayata geçirdiğini ifade eden Kavurmacı, lüks konut ve rezidans kavramlarına yeni bir yorum getirerek 'aile rezidansı olarak adlandırdıkları yeni bir konsept oluşturduklarını söyledi.

298 konut için 1500 ön talep geldi

Florya'nın son büyük parseli üzerine inşaa edilecek olan ve 298 konut ve bir alışveriş merkezinden oluşan projeye daha satışa çıkmadan 1500’e yakın ön talep aldıklarını kaydeden Kavurmacı, “Bu, çok sayıda kişinin, Florya’nın son büyük projesinde konut sahibi olmak istediğinin, sınırlı sayıdaki dairelerden birinin sahibi olmak için birbirleriyle yarıştığının göstergesi. Konutların tamamının kısa bir süre içinde satılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Florya’yı 'aile rezidans' kavramıyla tanıştıracaklarını belirten Ömer Faruk Kavurmacı, “KoruFlorya, yanı başınızda yaşayanları tanıdığınız geleneksel Türk mahalle hayatını Florya’ya geri getirecek. Florya bölgesi zaten geniş metrajlı yapıların tercih edildiği, kalabalık nüfuslu ailelerin yaşadığı bir bölge. Bizde de 7+2 dubleks daire tiplerine talep oldukça yoğun. KoruFlorya, oturuma yönelik ev satın alınan, geniş ailelerin yaşadığı bir aile rezidans olacak” dedi.



Foto: Ömer Faruk Kavurmacı (solda), Belgin Özyurt ve Muzaffer Gülöz

Daire tipleri ve diğer detayları Florya halkı belirledi

Projenin teknik özellikleri hakkında bilgi veren KoruFlorya Aile Rezidans Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt da, projenin 2 kat AVM, 4 kat otopark üzerinde konumlandırılmış 6 katlı konut bloklarından oluştuğunu anlattı. Projeye başlamadan önce Florya’da oturan ailelerle focus grup çalışmaları yaptıklarını ve daire tiplerinden diğer tüm beklentilere kadar pek çok şeyi bu çalışmaların sonuçlarına göre şekillendirdiklerini belirten Özyurt, şöyle konuştu:

“KoruFlorya’da tek katlı ve dubleks olmak üzere iki farklı konut tipi bulunuyor. Tek katlı daireler 3+1 ile 5+1, dubleks daireler de 4+2 ile 7+2 arasında değişiyor. KoruFlorya’da çağdaş bir rezidansta bulabileceğiniz en ileri hizmetler, konut sahiplerini gündelik yaşamın rutin işlerinden kurtaracak. Konut sahipleriyle alışveriş merkezi arasında yalnızca bir asansörlük mesafe bulunacak”.

KoruFlorya  AVM, Florya’da moda ve eğlencenin yeni adresi olacak

Alışveriş merkeziyle ilgili bilgi veren Inside Danışmanlık Kurucu Ortağı Muzaffer Gülöz ise KoruFlorya AVM’nin bulunduğu lokasyonda kiralanabilir alan olarak en büyük proje olduğunu söyledi. KoruFlorya AVM’nin mağaza karması, farklı konseptte restoran ve eğlence imkanlarıyla alışveriş ve eğlencenin yeni adresi olacağını dile getiren Gülöz, şöyle devam etti:

“KoruFlorya AVM iki kattan oluşuyor. 50 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 200 mağazası var. İçini çok farklı tasarladığımız AVM’miz, şık ve çağdaş bir mimariye sahip. Florya Atatürk Ormanı’ndan esinlenerek her yerde yeşili ve ağaç figürlerini kullandık. KoruFlorya AVM, alışık olduğumuz AVM’lerden farklı olarak 4 kat yerine 2 kat. Bu sayede rahat sirkülasyon ve kolay alışveriş imkânı sunuyor. Özel araçla veya toplu ulaşım araçlarıyla kolay ulaşım sağlayacak, E-5 ve metrobüs bağlantısı da mevcut”.






Genel özellikler

Proje alanı: 42.245 m2
Toplam inşaat alanı: 280.000 m2
Rezidans: 86.000 m2
Sosyal alan: 3.000 m2
Rezidans otopark: 850+70 (misafir) = 920 araç
AVM toplam kapalı alan: 77.500 m2
AVM toplam kiralanabilir alan: 50.000 m2
Mağaza sayısı: 200
AVM otopark: 1.500 araç
Toplam peyzaj: 20.000 m2
Toplam konut: 298

52 adet farklı daire tipi
2 katlı alışveriş merkezi
Sosyal tesis
Otopark alanları
Yaya yolları, sert zemin ve yeşil peyzaj alanları
Yeşil alanlar için otomatik sulama sistemi
Her daire için tahsis edilmiş yeterli sayıda otopark alanı ve 1 adet depolama alanı

Yapı

Konvansiyonel kalıp
Radye temel
C35 beton sınıfı - ST III donatı çeliği

http://www.yapi.com.tr/haberler/koruflorya-ile-floryada-aile-rezidansi-donemi_89076.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!