Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

BursaRay'da mutlu sona doğru

Kredi Şoku!

Belediye Başkanı Bilenser, bir yandan Bursaray'da bir istasyonu daha açmanın sevincini, diğer yandan da tehlikeye giren dış kredinin sıkıntısını yaşıy

Akşam



elediye Başkanı Bilenser, bir yandan Bursaray'da bir istasyonu daha açmanın sevincini, diğer yandan da tehlikeye giren dış kredinin sıkıntısını yaşıyor.

Bursa'nın hafif raylı sistemi BursaRay'ın Şehreküstü İstasyonu dün hizmete girdi. Sevinci ve üzüntüyü bir arada yaşayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Erdoğan Bilenser, doğu etabının kredi engeline takılacağı yönündeki endişesini dile getirdi. Metro seferlerinin Şehreküstü'ne uzatılmasıyla ilgili ilk seferin tur keyfini yaşayan Bilenser, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Bilenser, Bursaray'ın doğu etabının kredi engeline takılabileceği endişesini de dile getirdi. Bursaray inşaatının başlangıcında kredi sıkıntısı yaşanmadığını hatırlatan Bilenser, 'Ekonomik kriz sonrasında ise kredi sıkıntısı yaşıyoruz. Kredinin onaylanmaması durumunda, Bursaray inşaatını durduracağız' dedi. Büyükşehir Belediyesi Bursaray Proje Koordinatörü Murat Ergüzel de, kredinin Hazine'den onaylanmaması halinde BursaRay inşaatını durduracaklarını ve ay sonunda Haşim İşcan yolunu tek şerit trafiğe açacaklarını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kredi-soku_1309.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!