Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Ytong II. Ulusal Fotoğraf...

Küresel Isınmayı Objektiflerine Hapsettiler, Ödüllerini Aldılar

Bu yıl ikincisi organize edilen ve iklim değişikliğinin çevre ve doğal yaşam üzerindeki olumsuz etkilerinin fotoğraf yoluyla belgelenmesini ve değişime tanıklık edilerek, toplumda bilinç yaratılmasının amaçlandığı Ytong II. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödül töreni Yapı-Endüstri Merkezi'nde (YEM) gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
1 Küresel Isınmayı Objektiflerine Hapsettiler, Ödüllerini Aldılar

Bu yıl ikincisi organize edilen ve iklim değişikliğinin çevre ve doğal yaşam üzerindeki olumsuz etkilerinin fotoğraf yoluyla belgelenmesini ve değişime tanıklık edilerek, toplumda bilinç yaratılmasının amaçlandığı Ytong II. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödül töreni Yapı-Endüstri Merkezi'nde (YEM) gerçekleştirildi. İzzet Keribar, Nadir Ede, Bülent Özgören, Feyza Berker ve Tuğrul Tüfekçi'den oluşan seçici kurul, 265 katılımcının gönderdiği 669 eser arasından 6'sını ödüle layık bulurken 41 eseri de sergilenmeye değer bulmuştu.

Yapı-Endüstri Merkezi'nde (YEM) gerçekleştirilen ödül törenine Ytong Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demiren, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Haluk Emiroğlu, Sedat Üründül, Ytong Türkiye Satış ve Pazarlama Danışmanı Tuğrul Tüfekçi, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serdar Ünsal, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Hadi Ertuğrul, YEM Genel Müdürü Güven Cantürk, davetliler ve fotoğraf severler katıldılar.

Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapan İzzet Keribar, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yarışmanın gelenekselleşmesini dileyerek, "Yarışma seçici kurulunda yer almaktan onur duydum" dedi. İzzet Keribar, başka isimlerden oluşacak bir seçici kurulun daha farklı değerlendirmeler yapabileceği olasılığından bahsederek, kendilerinin olabildiğince yarışma temasıyla örtüşen fotoğrafları öne çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.

Tören, dereceye giren yarışmacılara ödül ve plaketlerinin sunulmasıyla sona erdi.

İzzet Keribar konuşurken

Ytong ve çevre

Tüm dünyada hızla artış gösteren ekolojik ürünlere dönüş süreci, yapı sektöründe de öne çıkıyor. Yapılaşma yoluyla çevreye yüklenen ağır yüklerin önlenmesi, doğal çevrenin korunması ve gelecek nesiller için sağlıklı yapılaşma konularına dikkat çeken Ytong, 'inşaat malzemelerinin çevreye duyarlılığı' konusundaki çalışmalara da öncülük ediyor. Yüksek ısı yalıtımına sahip ürünleri ile binalarda enerji tasarrufu sağlayan Ytong, üretim teknolojisi ile de çevre ve insan sağlığına katkı sağlıyor. Yüksek ısı yalıtımına sahip ürünleri ile binalarda enerji tasarrufu sağlayan ve çevre dostu üretim teknolojisi ile ekolojik bir yapı malzemesi olan Ytong, doğa dostu yapılaşma için çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz yıl Çevre Dostu Binalar Derneği’nin kurucu üyesi olarak bu alandaki önemli adımlardan birine öncülük eden Ytong, devam eden reklam kampanyası ile çevre dostu yapılaşmaya dikkat çekiyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/kuresel-isinmayi-objektiflerine-hapsettiler-odullerini-aldilar_64373.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • "Gerçekten isabetli bir başlık" YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!