Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kuşadası Yıkılıyor!..

Kuşadası'nda, Aydın 1. İdare Mahkemesi'nin aldığı yıkım kararları uygulanmaya başladı. Kuşadası Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, konuyla ilgili olarak çalışmalarını tamamlayan ve gerekli yasal tebligatları yapan yerel yönetim, imara aykırı uygulamalar gerçekleştiren kişi veya işyerlerine yıkımları kendilerinin yapması için süre verdi. Verilen

Cumhuriyet EGE
Kuşadası Yıkılıyor!..

Kuşadası'nda, Aydın 1. İdare Mahkemesi'nin aldığı yıkım kararları uygulanmaya başladı. Kuşadası Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, konuyla ilgili olarak çalışmalarını tamamlayan ve gerekli yasal tebligatları yapan yerel yönetim, imara aykırı uygulamalar gerçekleştiren kişi veya işyerlerine yıkımları kendilerinin yapması için süre verdi. Verilen süre sonunda yıkılmadığı tespit edilen tüm iskele ve yapılar, belediye ekiplerince yıkıldı.

Kuşadası genelindeki sahillerde belirlenen program dahilinde sırasıyla tüm imara aykırı iskele ve yapıların yıkılacağını kaydeden Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, şunları söyledi:

“Hukuku işletmek için çabalayacağımız konusunda verdiğimiz sözü tutacağız. Bir turizm kenti olan Kuşadası’nın bü tür işletmelere çok ihtiyacı olduğu bir gerçek. Ancak alınan mahkeme kararları var. Hukuka uymak, mahkeme kararlarını uygulamak görevimiz. Turizm için çok gerekli bile olsa mahkeme kararlarını uygulamamız gerekiyor. Kamuya açık sahillerimizde imalatı yapılan tüm iskele ve benzeri yapıları yıkıyoruz. Bunun için yasal işlemleri başlattık. İşletme sahiplerine tebligat yaparak süre verdik. Bu süre içinde imara aykırı imalatları kendileri yıkmadıkları takdirde belediye olarak biz yıkacağız, yıkmak zorundayız. İşletme sahiplerimizin yapmayı planladıkları iskele projeleri için gerekli izinleri alarak yapmaları gerekiyor. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini bekliyorum” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kusadasi-yikiliyor-_73708.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!