Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kütahya Seramik Ödüllü ve Yeni Koleksiyonlarıyla Cersai'de Olacak

Kütahya Seramik, 20 - 24 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bolonya şehrinde gerçekleşecek olan seramik ve banyo fuarı Cersaie’de Versatile ve Dijital serilerini sergilemeye hazırlanıyor.

yapi.com.tr



Kütahya Seramik, 20 - 24 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bolonya şehrinde gerçekleşecek olan seramik ve banyo fuarı Cersaie’de Versatile ve Dijital serilerini sergilemeye hazırlanıyor. Fuara, 752’si İtalyan firma olmak üzere pek çok uluslar arası üretici firma katılıyor. Kütahya Seramik, bu yıl ön plana çıkarmayı düşündüğü 'Versatile Koleksiyonu” ve 'Dijital' serileri ile ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi planlıyor. Kütahya Seramik, fuarda 26. Hall B 22. salonda 92 metrekarelik bir alanda yer alacak.

Dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olan 'Red dot design award best of the best'i alan ve tasarımcı Yiğit Özer imzasını taşıyan 'Versatile' koleksiyonu, Kütahya Seramik dijital baskı teknolojisini kullanarak geliştirmiş olduğu yeni seramik serisi ile fuarda yer almaya hazırlanıyor. Dijital baskı serisi hem sektörde farklı bir teknik uygulama olması hem de karoların büyük ebatlarda üretilebiliyor olmasından dolayı son derece yenilikçi bir seri. Dijital baskı ile karolar çok daha gerçekçi ve estetik bir görünüm kazanıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kutahya-seramik-odullu-ve-yeni-koleksiyonlariyla-cersaide-olacak_88860.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!