Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kütahya Seramik UNICERA’da Yeni Ürünlerini Sergiliyor

TÜYAP Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu ve TİMDER (Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği) işbirliğiyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Unicera Fuarı'na katılan Kütahya Seramik, 480 metrekare alan üzerine kurulu standında Brezza koleksiyonları, Sujet uygulamaları, dijital karolar, Versatile serisi ve teknik ürün grupları gibi pek

yapi.com.tr
Kütahya Seramik UNICERA’da Yeni Ürünlerini Sergiliyor

ÜYAP Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu ve TİMDER (Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği) işbirliğiyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Unicera Fuarı'na katılan Kütahya Seramik, 480 metrekare alan üzerine kurulu standında Brezza koleksiyonları, Sujet uygulamaları, dijital karolar, Versatile serisi ve teknik ürün grupları gibi pek çok ürününü sergiliyor.

Ana malzemesi cam olan Brezza koleksiyonlarında her bir mozaik, ayrı ayrı el işçiliği ile cam sanatçıları tarafından özenle üretiliyor. 3 boyutlu olma özelliği,  fonksiyonelliği, farklı tasarım seçenekleri ve uygulama kolaylığı ile mimari projelere özgün ve yenilikçi çözümler sunan Versatile serisi ise, plaza, ofis, lobi, salon, yatak odası ve otel gibi her boyuttaki mekanların iç mimarilerinde kullanılabiliyor.

3 boyutlu yüzey

Kütahya Seramik, tasarımcı Yiğit Özer’in imzasını taşıyan Versatile koleksiyonu, ARC serisi ile tasarım alanında dünyanın en çok tanınan ve en prestijli ödüllerinden biri olan “IF Product Design 2011” ödülünü kazandı. Kullanıcısına aynı karoyla onlarca farklı döşeme seçeneği sunan ürünlerle, aynı mekan farklı kimliklere bürünebiliyor. Kullanıcıyı da işin içine katan karolarla kişi, kendi kombinasyonunu tasarlayabiliyor. Karonun ark (yay) şeklindeki yükseltilmiş yüzeyi farklı ışık stilleri ve şartlarında çeşitli ışık oyunlarını açığa çıkarıyor. Böylece karonun orijinal 3 boyutlu yüzeyi, kullanıcıların tercih ettiği ya da yarattığı farklı döşeme biçimlerinin ve fikirlerinin uygulanmasına olanak sağlanıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kutahya-seramik-unicerada-yeni-urunlerini-sergiliyor_86060.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!