Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Kraliçelerden İlham Aldı

Kuvars Yüzeyleri Tasarımla Buluşturdu, 12 Milyon 500 Bin Euro'luk İhracat Hedefliyor

Kuvars yüzeylerin eşsiz özelliklerini ileri teknoloji ve tasarımla buluşturan Belenco, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde 35 milyon Euroluk yatırımla yaklaşık 15 bin metrekarelik kapalı alanda kurduğu Belenco Kuvars Yüzeyler fabrikasında üretime başladı. İtalyan Breton S.p.A’nın tam otomatik en son üretim teknolojisini kullanarak fabrikasını kuran

yapi.com.tr
Kuvars Yüzeyleri Tasarımla Buluşturdu, 12 Milyon 500 Bin Euro'luk İhracat Hedefliyor

br >
Belenco'nun Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisleri, kuvars işleme teknolojisinde önemli ölçüde AR-GE (araştırma geliştirme) ve ÜR-GE (ürün geliştirme) yatırımları ile sürekli gelişim odaklı tasarlandı. Son derece sağlam ve dayanıklı olan Belenco kuvars yüzeyleri, yaklaşık olarak yüzde 93 oranında kullanılan ve doğanın en sert minerallerinden biri olan doğal kuvars granülleri ile en üstün nitelikli polimerlerden imal ediliyor. Belenco Kuvars Yüzeyler, tezgâh malzemesi olarak tercih edilebilen granitten çok daha sağlam ve eğilme dayanımı granitten 4 kat fazla; ayrıca, lekelenmeye, parça kopmasına ve çatlamaya karşı son derecede dirençli. 



Büyük plakalar halinde üretilmekte olan Belenco Kuvars Yüzeylerinin en önemli farklı, sektörde alışılagelmiş standart plaka ölçüleri olan 305 x 140 cm ebatlı plakaların yanısıra, sahip olduğu üstün teknolojiyle 'JUMBO SLABS' diye tanımlanan 330 x 165 cm ebatlı büyük plakaları da aynı kalitede üretmesi. Bu, kullanıcılar için daha az ek yerleri, üzerinde çalışabilecek daha geniş ebatlı plakalar anlamına geliyor.



Yeşil üretim

Belenco’nun Manisa OSB’deki  binası, Amerika Yeşil Bina Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) üyesi. Her türlü teknik detayın ve çalışanların konforunun düşünüldüğü tesislerde, sürdürülebilir, ekolojik, ve çevre dostu yapılarda topluma ve çevreye saygılı olarak bilinçli üretim gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Sofistike laboratuvarları, Ar-Ge tesisleri ve güçlü ürün geliştirme yaklaşımı ile Belenco, yaşam alanlarında lüks, ileri teknoloji, üstün kalite ve tasarım arayan seçici müşterilerinin her türlü ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Teknolojinin elverdiği ölçülerde tasarımda yaratıcılığın sınırlarını aşmak, renk ve desen tasarımlarında olabildiğince yüksek alternatifi müşterilerine sunmak üzere çalışan Belenco Ar-Ge birimi, inovatif ürünlerin yanısıra, çevre dostu üretim yaklaşımları üzerinde çalışarak yüzde 100 bio-based ürünlere olan odağıyla daha çevreci daha iyi yaşam alanları yaratmak misyonlarını da üstleniyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kuvars-yuzeyleri-tasarimla-bulusturdu-12-milyon-500-bin-euroluk-ihracat-hedefliyor_90065.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!