Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lagün Evleri'ne Garanti'den Kredi

Özdemir İnşaat'ın Norveçli yatırımcılarla kurduğu Nortürk A.Ş, Kahramandere'de yapımına başlanan ilk projesi Güzelbahçe Lagün Evleri için Garanti Bankası ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Yeni Asır Gazetesi



b>Özdemir İnşaat'ın Norveçli yatırımcılarla kurduğu Nortürk A.Ş, Kahramandere'de yapımına başlanan ilk projesi Güzelbahçe Lagün Evleri için Garanti Bankası ile işbirliği anlaşması imzaladı. Nortürk Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özdemir ve Garanti Bankası Alsancak Şube Müdürü Serkan Ünalan'ın imzaladığı anlaşma kapsamında, İzmirliler, doğa ve kentle iç içe geçmiş yeni bir yaşam modeli sunan Lagün Evleri'ne, Garanti Bankası'nın 120 aya kadar sabit olmak üzere; yüzde 0.99 faizli kredileriyle sahip olabilecekler.

Sadece başlangıç
Özdemir, "16 lüks villadan oluşan ve İzmir'in prestij projeleri arasında yerini alacak Güzelbahçe Lagün Evleri, İzmir'de yaşıyor olmanın ayrıcalığını, çağdaş ve konforlu bir tarzla birleştiriyor. Projedeki örnek evimizi de 15 Ocak'ta beğeniye sunacağız" diye konuştu. Nortürk Yatırım ortaklarından Alf Gronneflata da, Türk inşaat sektörünün son yıllarda hızla büyüdüğünü belirterek, "Güzelbahçe Lagün Evleri, bizim için sadece başlangıç. Yeni projelerle İzmir'e yeni çağdaş yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı. Toplam 7 bin 250 metrekarelik alan üzerinde farklı mimari tiplerdeki 16 villadan oluşan Güzelbahçe Lagün Evleri, dar sokakları ve sıkışık binalarıyla bunaltıcı kent yaşamından sıkılanlara ferah bir alan yaratıyor.

Modern teknoloji
Modern teknolojiyle donatılan Lagün Evleri, A tipi brüt 390 metrekare 6+1 oda, B tipi 297 metrekare 5+1 oda olmak üzere; iki farklı mimari seçenek sunuyor.
Lagün Evleri kent merkezine ve bölgedeki seçkin eğitim kurumlarına yakınlığı, yüzme havuzu, mini doğal göleti, özel peyzaj düzenlemeleriyle benzerlerinden ayrılarak, İzmir'de yaşamanın ayrıcalığını çağdaş yaşam tarzıyla birleştiriyor. 2008 yazında tamamlanması planlanan projenin pazarlamasını Scandinavian Real Estate Agency yürütüyor.

İzmir - Çeşme otoyolu Seferihisar çıkışına bir km. mesafede yer alan "Güzelbahçe Lagün Evleri" modern mimari tarzda, sektördeki son teknolojileri kullanarak C30 sınıfı betonarme perdelerle depreme son derece dayanıklı olarak inşa ediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lagun-evlerine-garantiden-kredi_58159.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!