Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

LAMP 83, İki Yeni Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

LAMP 83, Dubai merkezli Creation Gulf ile Birleşik Arap Emirlikleri ve Kiev merkezli SEP Company ile Ukrayna için distribütörlük anlaşması imzaladı.

yapi.com.tr
LAMP 83, İki Yeni Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

LAMP 83, iki yeni distribütörlük anlaşması ile markalı LED aydınlatma ürün ve sistemlerine düzenli bir dağıtım ağıyla erişilebilen ülke sayısını arttırırken toplamda 40'ın üzerinde ülkeye ihracat yapar hale geldi. LAMP 83’ün BAE’deki yeni distribütörü Creation Gulf LLC, Dubai merkezli olarak çalışan bir şirket. 1998’den bu yana aktif şekilde bölgede faaliyetlerini sürdüren Creation Gulf, aydınlatma, otomasyon ve proje konularında sahip olduğu büyük tecrübe ile uzmanlaşmış vaziyette. Öte yandan 1994’ten beri Ukrayna’da önemli projeleri üstlenmiş olan SEP Company, LAMP 83’ün en son distribütörü oldu. Ülkenin önde gelen mimari ve inşaat firmaları ile önemli bağlantıları olan SEP Company sayesinde LAMP 83, Ukrayna’da atılım yapmayı hedefliyor.

 LAMPLAMP 83 Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Batu Ceyişakar

İhracat alanındaki bu gelişmeyi değerlendiren LAMP 83 Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Batu Ceyişakar, "LAMP 83’ün büyüme stratejisinde ihracat satış noktalarımızı kalıcı şekilde yapılandırmak ve bu noktaların sayısını arttırmak çok önemli bir yer tutuyor. Bu bağlamda 2017’ye iyi bir başlangıç yaptık. İmzaladığımız yeni anlaşmalar sayesinde, bu çok önemli ve büyük pazarlara LAMP 83 ürün ve hizmetlerini doğrudan sunma şansını yakalayacağız. Planlı ve istikrarlı bir şekilde LAMP 83’ü büyütmeye, uluslararası rekabette önde olmaya ve artan ihracat payımızla beraber ülke ekonomisine katkı yapmaya çalışıyoruz" dedi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/lamp-83-iki-yeni-distributorluk-anlasmasi-imzaladi_156955.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!