Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

LAMP 83 Kendi DIALux Eklenti Yazılımını Devreye Aldı

2014 Frankfurt Light+Building Fuarı'nda dünyanın önde gelen aydınlatma yazılımı DIALux ile ‘Ayrıcalıklı Partner’ (Premium Partner) anlaşması imzalayan LAMP 83, kendi DIALux eklenti yazılımını (plugin) devreye alarak, ürünlerinin sektörün profesyonelleri tarafından dijital ortamda kullanılabilmesi adına çok önemli bir adım attı.

yapi.com.tr
LAMP 83 Kendi DIALux Eklenti Yazılımını Devreye Aldı

DiaLux tarafından geliştirilerek kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan ve Türkçe dil seçeneği de bulunan DIALux ile DIALux evo yazılımları; programa üye olan üreticiler tarafından hazırlanan özel eklenti yazılımları sayesinde, aydınlatma aygıtlarının gerçek verim ve performanslarının üç boyutlu canlandırmalar ile simüle edilebilmesine olanak tanıyor.

Dünya ve Avrupa’nın en büyük aydınlatma firmalarının çalışmalarında kullandığı DIALux’un evo versiyonu, toplamda 189 ülkeden 600 bin civarında profesyonel kullanıcıya ulaşıyor. Türkiye’de ise yaklaşık 8.000 profesyonelin DIALux ile çalıştığı tahmin ediliyor. LAMP 83, DIALux ile çalışmaya başlayan 183. uluslararası aydınlatma firması oldu. DIALux ile ‘Ayrıcalıklı Partner’ (Premium Partner) olarak çalışan sadece 63 aydınlatma firması bulunuyor. Bu anlaşma sayesinde, LAMP 83 ürünleri DIALux evo programının aydınlatma aygıtı kütüphanesi ile Lumsearch.com web sitesinde de yer alıyor.

LAMP 83’ün Dial ile birlikte geliştirip yayına aldığı yazılımda yer alan aydınlatma aygıtlarının tüm teknik verileri, katalog bilgileri, referans fotoğrafları, ışık eğrileri ve hareket ettirilip 360 derece döndürülebilen üç boyutlu çizimlerine aynı anda ulaşılabiliyor. Ayrıca yazılımda yer alan LAMP 83 ürünlerinin, DIALux ve DIALux evo programlarına gönderilmesi ile beraber; ürünlerin sanal ortamda yapılan hesaplamalar ve canlandırılmalarda kullanılması sağlanıyor. Böylece dünya aydınlatma sektörünün profesyonelleri, tüm LAMP 83 ürünlerini, adeta bir numune ürün alıp üstünde çalışılan alanda uygulaması yapılmış gibi; bilgisayar ortamında görme ve deneme şansını yakalıyor.

Öte yandan LAMP 83 proje ekibi de, DIALux evo ile hazırlanan projelerle müşteri memnuniyetini maksimumda tutmayı hedefliyor.

Yeni nesil teknolojik gelişmeleri güncel olarak takip etmeye devam ettiklerini kaydeden Lamp 83 Genel Müdür Yardımcısı Batu Ceyişakar, yürürlüğe giren DIALux anlaşması ve LAMP 83 yazılımı ile ilgili olarak şunları söyledi:


“Bu yeni anlaşma ile yarattığımız uygulama kütüphanesindeki ürünlerinin teknik özelliklerinin devamlı güncel tutulması bizim için çok önemli; çünkü DIALux’u kullanan diğer proje ekiplerinin de projelerinin içinde yer alan ürünlerimizden en iyi sonucu almasını istiyoruz. Bu nedenle ürünlerimizdeki tüm güncelleme ve yenilikleri, düzenli olarak bu yazılıma işliyor olacağız. Devreye aldığımız yazılım ve DIALux anlaşması sayesinde hem büyüme hedeflerimize yönelik önemli bir adım atmış; hem de henüz ulaşmayı başaramadığımız ülkelerdeki profesyonellere de LAMP 83 ürünlerini sunmuş olacağız. Bu prestijli anlaşmanın firmamız, markamız ve müşterilerimiz için faydalı ve verimli olacağını düşünüyorum”.

LAMP 83’ün DIALux yazılımına, http://www.lamp83.com.tr/Program/Lamp83_Catalogue20141113.zip adresinden veya www.lamp83.com.tr web sitesinin ana sayfasındaki banner’a tıklayarak ulaşabilirsiniz.

DIALux programını ücretsiz olarak indirmek için ise http://www.dial.de/DIAL/en/dialux/download.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lamp-83-kendi-dialux-eklenti-yazilimini-devreye-aldi_126607.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!