Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

LAMP 83’e Yapı Fuarı’nda Ödül

41. Yapı Fuarı’nda, yeni aydınlatma çözümleri ve çarpıcı ürünlerinin yanında sıra dışı standıyla da ilgi çeken LAMP 83, Altın Mıknatıs “Stand Tasarım Ödülleri”nde, ITE Turkey Özel Ödülü’nün de sahibi oldu.

yapi.com.tr
LAMP 83’e Yapı Fuarı’nda Ödül

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda yurtiçi ve yurtdışından ziyaretçileri standında ağırlayan LAMP 83, sunduğu aydınlatma çözümleriyle birlikte aydınlatma yapılan mekan ve istenen fonksiyonlara göre tasarlanan uygulamaları 10 farklı bölümde sergilediği standıyla da fuarın dikkat çekenleri arasında yer aldı. LAMP 83 standındaki tüm ürünlerin, özel aplikasyon üzerinden mobil cihazlarla kontrol edilebilmesiyle, ziyaretçilere aydınlatma otomasyonunun geldiği son noktayı deneyimleme fırsatı da sunuldu.

Stand Tasarım firması tarafından tasarlanan ödüllü standa gelen ziyaretçiler, LAMP 83’ün gerçekleştirdiği aydınlatma projeleri ile Argus Medya ile beraber yaratılan sanal gerçeklik teknolojisini görmenin yanı sıra, LAMP 83’ün Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği REGENT, SELUX ve GOCCIA firmalarının son teknolojiye sahip çözümleri de incelediler.

LAMP 83 Grup Satış Müdürü Serhan Acar, fuarla ilgili olarak, “Türkiye’de katıldığımıza tek fuar olan ve büyük önem verdiğimiz Yapı Fuarı’nı başarıyla tamamladık. Ziyaretçilerimizle, her geçen gün gelişen ve büyüyen LAMP 83’ün yeniliklerini paylaştık. Aydınlatmada bir devrim olarak nitelendirdiğimiz WIGGLE başta olmak üzere, yeni ürün ailelerimiz, insan odaklı aydınlatma uygulamalarımıza birlikte ofislere ve perakende sektörüne yönelik aydınlatma otomasyon çözümlerimiz büyük ilgi gördü ve standımızı gezen herkesin beğenisini kazandı. Bu seneki fuarda bize gurur yaşatan bir gelişme de, büyük emekler vererek ortaya çıkardığımız standımızla, ürünlerin teşhir yöntemi, fonksiyonlarının anlatılması ve standın satış ve pazarlamaya yönelik bir araç olarak kullanılmasıyla Altın Mıknatıs “Stand Tasarım Ödülleri”nde, ‘ITE Turkey Özel Ödülü’ kazanmamız oldu. Bizim açımızdan oldukça verimli geçen bu fuarda gördüğümüz yoğun ilgiden ve aldığımız olumlu tepkilerden son derece memnunuz. Fuar sonrası dönemi de en iyi şekilde değerlendirerek yakaladığımız fırsatları ve bağlantıları sonuçlandırmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lamp-83e-yapi-fuarinda-odul_165660.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!