Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Loctite Kalitesi artık Hologram Güvencesinde

Henkel, taklit/sahte ürünlerin müşterileri tarafından satın alınmasının kabul edilemeyecek bir durum olmasından hareketle, Loctite ürünlerini ‘Loctite Henkel Original Product’ hologramı altında güvence altına aldı. 2009 yılı başından itibaren başlatılan hologram çalışması, Türkiye pazarına özel olarak, anaerobik ve hızlı yapıştırıcılar ürün

yapi.com.tr
Loctite Kalitesi artık Hologram Güvencesinde

Henkel, taklit/sahte ürünlerin müşterileri tarafından satın alınmasının kabul edilemeyecek bir durum olmasından hareketle, Loctite ürünlerini ‘Loctite Henkel Original Product’ hologramı altında güvence altına aldı. 2009 yılı başından itibaren başlatılan hologram çalışması, Türkiye pazarına özel olarak, anaerobik ve hızlı yapıştırıcılar ürün gruplarının hologramlanması ile başladı. Henkel, Ocak 2009 itibarıyla Loctite ürünlerine yapıştırılan hologram ile çoğu zaman orijinallerinden zor ayırt edilebilen taklit/sahte ürünler yüzünden oluşabilecek satış kaybını önlemenin yanısıra, taklit/sahte ürünlerin kullanımın sonucunda oluşabilecek müşteri memnuniyetsizliği ve marka bilinirliğine gelecek zararların da önüne geçmeyi amaçlıyor.

Vida gevşemezlik, boru ve flanş sızdırmazlık, sıkı geçme ve hızlı yapıştırıcı ürünlerine uygulanan hologram, geçtiğimiz aylarda çeşitli etkinliklerle Loctite bayi ve müşterilerine de tanıtıldı. Loctite ürünlerinde markanın yanına yerleştirilen hologramlar, paket üzerinde parlak bir zemin oluşturuyor ve ışık hareketlerinde renk değiştiriyor. Ürün üzerine yalnızca bir kez yapıştırılabilen hologramlar, çıkarıldığında özelliğini yitiriyor ve böylece başka bir yere yapıştırılması olanaksızlaşıyor. Gizli kodlamalar da içeren Loctite hologramları, ürünün taklit edilmesini önlüyor ve tüketicileri taklit ürünler nedeniyle oluşabilecek sorunlara karşı da korumayı sağlıyor.

Yenilikçi ürünler

Henkel, anaerobiklerde yeni ürün grubunu da piyasaya sürdü. Artık Loctite 243 ve 270 vida gevşemezlik ürünleri daha güçlü, yüksek sıcaklıklara dayanıklı ve pasif metallerde de çok iyi yapışma sağlıyor. Yeni Loctite 5188 contalama ürünü, daha esnek ve alüminyum gibi kolaylıkla esneyen yüzeylerde kullanılabiliyor. Loctite 276 vida gevşemezlik ürünü ile yapıştırma süresi çok kısalıyor, gerçek performans için günlerce beklenmeye gerek kalmıyor, mukavemet hemen sağlanabiliyor. Loctite 278 ürünü de çok yüksek mukavemetli ve 200 santigrat dereceye kadar sıcaklıklara dayanabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/loctite-kalitesi-artik-hologram-guvencesinde_72366.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!