Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lüks Yaşamın 34 Adresindeki Fiyatları Araştırdık

Özellikle lüks konut projelerine olan büyük talep, bu projelerde son yıllarda tam bir patlamaya yol açtı. Fiyatları 2-2.5 milyon dolara kadar çıkan bu projelerdeki rezidans ya da konutlar neredeyse peynir ekmek gibi satılıyor. İlgili olanlar için başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve Bursa’da en üst gelir gruplarını hedefleyen villadan

Hürriyet EMLAK
Lüks Yaşamın 34 Adresindeki Fiyatları Araştırdık

br />
İZMİR:

Yüksek Vadi Evleri:

Eskidji İnşaat tarafından Karşıyaka’da inşa edilen Yüksek Vadi Evleri’nde büyüklükleri 61 ila 178 metrekare arasında değişen daireler, 84 bin 500 ila 303 bin lira aralığında satışa sunuldu. Projede satışta olan üçüncü etaptaki konutlar 60 aya kadar aylık yüzde 1,16 faiz oranında taksitlendiriliyor. Toplamda 2 bin 250 konuttan oluşan projede 850 konutun yapımı tamamlandı.
Tel: 0232 370 74 74
 
Olive Park:

TRE Turizm İnşaat’ın Urla merkezine 5 kilometre mesafede inşa ettiği Olive Park Projesi 75 bin metrekare arsa üzerinde, birbirinden farklı tasarlanmış 30 villadan oluşuyor. Villalar tamamlanarak teslime hazır hale gerildi.
Büyüklükleri 265 metrekare ile 423 metrekare arasında değişen villaların her birinde kendine ait, 2 bin 500 metrekarelik bahçeleri yüzme havuzu, sauna, SPA ve otopark bulunuyor.
Projede yer alan villa fiyatları 568 bin Euro ile 800 bin Euro arasında değişiyor. Olive Park’ta fitness salonu, mini golf sahası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu, orman içi yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, dinlenme ve okuma alanları yer alıyor.
Tel:  0232 766 43 63

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5
http://www.yapi.com.tr/haberler/luks-yasamin-34-adresindeki-fiyatlari-arastirdik_67991.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!