Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

‘Madem Çevrecisin, Dönem Sözcümüz Ol’

İkizdere Derneği Başkanı Kadem Ekşi, Erdoğan’ın yanlış bilgilendirildiğini iddia ederken, Derelerin Kardeşliği Platformu dönem sözcüsü Remzi Kazmaz “Sayın Başbakan ülkeyi işsizler cenneti haline getirdiği için, her mücadele edeni işsiz - güçsüz olarak görmektedir” dedi.

Milliyet Gazetesi
‘Madem Çevrecisin, Dönem Sözcümüz Ol’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti sırasında bölgede yapılmak istenen hidroelektrik santrallarına (HES) karşı çıkan çevrecilere yönelik açıklamalarına Rizeli çevre derneklerinden de tepki geldi. İkizdere Derneği Başkanı Kadem Ekşi, Erdoğan’ın yanlış bilgilendirildiğini iddia ederken, Derelerin Kardeşliği Platformu dönem sözcüsü Remzi Kazmaz “Sayın Başbakan ülkeyi işsizler cenneti haline getirdiği için, her mücadele edeni işsiz - güçsüz olarak görmektedir” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Kazmaz “Sayın Başbakan’dan ‘çevrecinin daniskası’ olmasını değil, sade ve sıradan bir çevreci olmasını istiyoruz. Madem hepimizden çevreci, platformun dönem sözcüsü olsun” çağrısında da bulundu. Kazmaz “Başbakan’dan, belki de çocukluğunda yüzmüş olduğu bu derelere sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/madem-cevrecisin-donem-sozcumuz-ol_63323.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!