Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Mahalleli İsyan Bayrağını Çekti

Mamak Tuzluçayır Mahallesi sakinleri yıllardır mahallenin hizmet alamamasından şikayetçi oldu. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Mamak Şubesi Halkla İlişkiler ve Çevre Komisyonu Başkanı Yusuf Karacakale Büyükşehir Belediyesi, BEDAŞ ve Mamak Belediyesi’nin yıllardır mahallelerini ihmal ettiğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi
Mahalleli İsyan Bayrağını Çekti

amak Tuzluçayır Mahallesi sakinleri yıllardır mahallenin hizmet alamamasından şikayetçi oldu. Büyükşehir Belediyesi, BEDAŞ ve Mamak Belediyesi’nin yıllardır mahallelerini ihmal ettiğini söyleyen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Mamak Şubesi Halkla İlişkiler ve Çevre Komisyonu Başkanı Yusuf Karacakale sıkıntıları şöyle sıraladı:

"Mahallemiz yıllardır Mamak’ın en ihmal edilen bölgelerinden biri. Bir elektrik ya da su arızası oluyor ekibin gelmesi günler hatta aylar alıyor. Ekip geliyor, arızayı giderseler de gideremeseler de kazdıkları yolları düzeltmeden gidiyorlar. Mahallemizde doğru düzgün sosyal donatı alanları olmadığı gibi pazar yerimizin yerinde bir süper market var. Mahallemiz çevresindeki Şahintepe, Akdere, Saimekadın, Nato Yolu gibi bölgelerde pazar yeri olmasına rağmen Tuzluçayır’da pazar yerinde özel bir işletme var. İnsanlarımız o süper marketten alışveriş yapmak istemediğinde de 5 kilometre uzaktaki pazara gitmek zorunda kalıyor. Oysa ki, yeni imar planına göre Kartaltepe 38106 parselde pazar yerine içinde koşu yolu ve spor aletlerinin bulunacağı bir kompleks yapılması mümkün. Bölgemiz zaten gelir seviyesi düşük bir bölge. Çocuklarımız başka semtlerdeki çocuklardan bir çok imkan açısından geride. Bunca dezavantaja rağmen belediye mahalleye çocukların vakitlerini güzel geçirebileceği bir park yapmıyor. Çocuklarımız bu yüzden bozuk yollarda her an araba çarpma tehlikesiyle karşı karşıya oyun oynamak durumunda kalıyor."

http://www.yapi.com.tr/haberler/mahalleli-isyan-bayragini-cekti_70360.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!