Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mardav Yalıtım Uluslararası Yapı 2009 İstanbul Fuarı'ndaydı

Mardav Yalıtım, Uluslararası Yapı 2009 İstanbul Fuarı'nda her yıl olduğu gibi 3. holdeki standında ziyaretçilerle buluştu. Mardav standında, Dow Türkiye İnşaat Grubu ürünlerine, Blue’Safe Mavi Kale mantolama sistemlerine, Dow Corning inşaat silikonlarına, İzober Rock-wool taşyünü ısı yalıtım ürünleri ve Stoper bitümlü membran ürünlerine yer

yapi.com.tr
Mardav Yalıtım Uluslararası Yapı 2009 İstanbul Fuarı'ndaydı

Çatı, cephe ve dekorasyon alanlarında hizmet verdiği yapı sektörüne özel çözümler üreten Mardav Yalıtım, Uluslararası Yapı 2009 İstanbul Fuarı'nda her yıl olduğu gibi 3. holdeki standında ziyaretçilerle buluştu. Mardav standında, Dow Türkiye İnşaat Grubu ürünlerine, Blue’Safe Mavi Kale mantolama sistemlerine, Dow Corning inşaat silikonlarına, İzober Rock-wool taşyünü ısı yalıtım ürünleri ve Stoper bitümlü membran ürünlerine yer verildi.

Fuarda, Blue’Safe Mavi Kale mantolama sistemlerinin 'yarısı yeter' sloganlı iletişim kampanyası ziyaretçilerle buluştu. Kampanyada, ısınma veya soğutma sebebiyle gelen faturalarınızın yarısını ödemeniz vaadiyle, enerji harcamalarınızı yüzde 50 oranlarında azaltılabileceğinin altı çiziliyor.

2009 yılının başından itibaren Dow Corning İnşaat Grubu distribütörü olan Mardav Yalıtım, bu fuarda Dow Corning ürünlerine de geniş bir yer verdi.

2008 Yalıtım Sektörü Başarı Ödüllerinden Isı Yalıtım Ürünü ve Yangın Yalıtımı Ürünü dallarında iki ödüle birden değer görülen İzober Rock-wool Taşyünü de Mardav standında ziyaretçilere tanıtıldı. İzober Rock-wool ürünleri, TS 901-1 EN 13162 standardına uygun olarak üretilmektedir.

Polimer bitümlü membram üretiminde son teknolojiyi Türkiye’ye getiren Stoper Membran, doğru yalıtım ve kaliteli üretimi tercih edenleri bekliyor. ISO 9001 sertifikasyonu, EN 13707 ve EN 13969 standartlarında CE belgelendirilmesi standda özellikle vurgulandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mardav-yalitim-uluslararasi-yapi-2009-istanbul-fuarindaydi_69005.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!