Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Marmaray'ın Çimentocusu Bolu Çimento Ödül Peşinde

Bolu Çaydurt mevkiinde 1974'ten bu yana üretim yapan Bolu Çimento'nun çoğunluk hisseleri özelleştirildiği 1992 yılından sonra OYAK Grubu'na geçti. 114 beyaz yakalı ve 130 mavi yakalı olmak üzere toplam 244 personeli bulunan kuruluşun ana faaliyet alanı, klinker ve çimento üretimiyle bu ürünlerin satışı.

Radikal Gazetesi
Marmaray'ın Çimentocusu Bolu Çimento Ödül Peşinde

olu Çaydurt mevkiinde 1974'ten bu yana üretim yapan Bolu Çimento'nun çoğunluk hisseleri özelleştirildiği 1992 yılından sonra OYAK Grubu'na geçti. 114 beyaz yakalı ve 130 mavi yakalı olmak üzere toplam 244 personeli bulunan kuruluşun ana faaliyet alanı, klinker ve çimento üretimiyle bu ürünlerin satışı.

Klinker üretimi Bolu'da bulunan entegre fabrikada, çimento üretimiyse Bolu Entegre Fabrika'yla Ankara Öğütme-Paketleme Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Yılda 1.5 milyon ton klinker üretimi, 3 milyon ton çimento üretimi gerçekleştirecek kapasiteye sahip Bolu Çimento, Türkiye'de ilk defa sülfatlara dayanıklı çimento üretimi yapan kuruluş.

Bolu Dağı Tüneli ve İstanbul Marmaray Tüp Geçit Projesi'ne çimento sağlayan Bolu Çimento, kaliteye, çevreye ve insana değer veren bir kuruluş olarak, 1994'te ISO 9001 Kalite Yönetimi, 2003'te ISO 14001 Çevre Yönetimi ve 2004 yılında TS 18001 OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim sistemlerini kurdu.

Üretim ve memnuniyet arttı

Mükemmellik modeli sayesinde şirketin kazanımları olduğunu ifade eden yetkililer şunları söyledi: "2003-2006 yılları arasında çalışanlarımızın memnuniyeti yüzde 18, müşterilerimizin memnuniyeti yüzde 12 arttı. 2005-2006 arasında klinker üretimi yüzde 15 artış sağladı."

http://www.yapi.com.tr/haberler/marmarayin-cimentocusu-bolu-cimento-odul-pesinde_57352.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!