Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Marshall İnşaatta Kalite Zirvesi’nde Sektöre Öncülük Etti

Marshall, inşaat sektöründe kalite ve markalaşmanın ilk kez gündeme getirildiği "I. Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi"nde sektör aktörlerine kanaat önderliği yaptı. İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin 9-10 Haziran tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlediği ve özel oturumlarla desteklenen etkinlik, yerli ve yabancı sektör

yapi.com.tr
Marshall İnşaatta Kalite Zirvesi’nde Sektöre Öncülük Etti

Marshall, inşaat sektöründe kalite ve markalaşmanın ilk kez gündeme getirildiği I. Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi'nde sektör aktörlerine kanaat önderliği yaptı. İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin 9-10 Haziran tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlediği ve özel oturumlarla desteklenen etkinlik, yerli ve yabancı sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği tarafından da desteklenen I. Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi'nde kalite, belgelendirme, inovasyon, markalaşma gibi konularda özel oturumlar düzenlendi.

İnşaat malzemeleri üretimi alanında Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının yanısıra sektör derneklerinin üyelikleri ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri (KOBİ) de yurt içi ve dışı platformlarda temsil eden İMSAD, I. Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi'yle inşaat malzemeleri sanayisinin dünya pazarlarındaki etkinliğini artırmayı hedefliyor.

Etkinliğin ilk gününde düzenlenen özel oturumlardan 'markalaşma' konferansına Marshall Genel Müdürü Feridun Uzunyol da katıldı. Ankara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden Prof.Dr. Ali Murat Vural'ın oturum başkanlığını yaptığı ve Bahçeşehir Üniversitesi’nden Dr. Engin Baran, Deloitte Danışmanlık Yöneticisi Güneş Süsler ile Kale Kilit Pazarlama İhracat Grup Başkanı Turhan Turgut'un katıldığı konferansta konuşan Uzunyol şunları söyledi:

"Yeni yüzyılın getirdiği beklentiler firmaların hedeflerini de etkiliyor. Eskiye göre son derece hızlı gelişen bu değişim, herkesi yeni süreçlerle karşı karşıya bırakıyor. Yenilikçilik, yaratıcılık, sürdürülebilirlik, kalite, markalaşma kavramlarını iyi kombine edebilen firmaların ayakta kalacağı günümüzde biz de Marshall olarak, Türk inşaat sektörünün markalaşma konusunda kalite odaklı yolculuğunun sektöre rekabet edebilirlik ve yenilikçilik kazandırdığını düşünüyoruz”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/marshall-insaatta-kalite-zirvesinde-sektore-onculuk-etti_69816.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!