Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Meclis'te Tanju Çolak Gerginliği

Kentin hızlı gelişen finans merkezlerinden Ataşehir'de 7 bin 760 metrekarelik devlet arazisinin ihalesiz-bedelsiz olarak eski futbolcu Tanju Çolak'a 30 yıllığına tahsis edilmesi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde tansiyonu yükseltti.

Sabah Gazetesi
1 Meclis'te Tanju Çolak Gerginliği

Kentin hızlı gelişen finans merkezlerinden Ataşehir'de 7 bin 760 metrekarelik devlet arazisinin ihalesiz-bedelsiz olarak eski futbolcu Tanju Çolak'a 30 yıllığına tahsis edilmesi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde tansiyonu yükseltti. Meclis oturumunda konuşan Saadet Partili Meclis üyesi Ahmet Sadıkoğlu, "Tanju Çolak, Ataşehir Belediye Başkanının spordan sorumlu danışmanıdır. Ataşehir Belediyesi kendi sınırlarındaki araziye sahip çıkmamıştır. TOKİ'ye ait arazi, önce Hazine'ye sonra Spor İl Müdürlüğü'ne oradan da Tanju Çolak'a ticari amaçlı spor tesisi olarak tahsis edilmiştir. Ruhsat işlemleri jet hızıyla yapılmıştır. Kamunun malı bu şekilde tahsis edilemez" diye konuştu. Sadıkoğlu'nun iddialarına CHP'liler, "Tanju Çolak, Başkanın danışmanı değil. Tahsisi yapan Spor İl Müdürlüğüdür" diye tepki gösterdi.

ETİKETLER: kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/mecliste-tanju-colak-gerginligi_82656.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ahmet sadıkoğlu, aynı bölgede neredeyse uzaya değecek uzunlukta beton mezarlığını andıran yapıları yapan ağaoğlu için de bir kaç laf edip kınamış mı acaba? ataşehir bugün talan edilen arazilere yapılan çirkin binalarla kaplı, çıkarlar mı çakıştı acaba bilemeyiz ancak tanju çolak spor tesisi yapacaksa bu harika olur en azından gençlerimiz ve spor yapmak isteyenler için ,görsel olarak da beton yığınlarından daha iyi olacaktır, yeter artık bu uzun çirkin binalardan bıktık, şehir de ağaçlı alan kalmadı, istanbulu inşaat çöplüğüne çevirdiniz. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!