Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Meraklılar" Ahırkapı'ya

Tarihi yarımadayı tanıtmak için kurulan "Ahırkapı Etkinlik Grubu" üyelerince Ahırkapı’da "Meraklı Pazarı" açıldı. Çini, cam, ahşap, antika ve hediyelik eşyaların satışa sunulduğu pazar, meraklılarının akınına uğradı. Ahırkapı’da Armada Otel’in bitişiğindeki kapalı alanda kurulan pazar dün açıldı. Açılışa Ahırkapı Etkinlik Grubu üyeleri ile çok

Milliyet Gazetesi
"Meraklılar" Ahırkapı'ya

Tarihi yarımadayı tanıtmak için kurulan "Ahırkapı Etkinlik Grubu" üyelerince Ahırkapı’da "Meraklı Pazarı" açıldı. Çini, cam, ahşap, antika ve hediyelik eşyaların satışa sunulduğu pazar, meraklılarının akınına uğradı. Ahırkapı’da Armada Otel’in bitişiğindeki kapalı alanda kurulan pazar dün açıldı. Açılışa Ahırkapı Etkinlik Grubu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik Grubu üyesi Kasım Zato, insanların hafta sonunda bölgeye gelmesi ve tarihi yarımadaya olan ilginin artırılması için böyle bir pazar açmaya karar verdiklerini belirterek, "Amacımız öncelikle burada satış yapılması değil, insanların ilgisini buraya çekmektir. Tüm dünya kentlerinde var olan bir organizasyonu biz de tarihi yarımadada gerçekleştirdik. 2010 yılına doğru İstanbul’da kültür etkinliklerini artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Meraklı Pazarı’nda kurulan 10 ayrı dükkânda çeşitli sanat atölyeleri tarafından yapılan Anadolu uygarlıklarından seramikler, eski ahşap mobilyalar, demir bakır, toprak çanak çömlekler, kıyafetler, takılar, seramik ağırlıklı hediyelik eşyalar satışa sunuldu. 31 Aralık’a kadar her gün 10:00-18:00 saatleri arasında açık olan pazar, 3 Ocak’tan 1 Şubat’a kadar cumartesi ve pazar günleri aynı saatte açık olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/meraklilar-ahirkapiya_65274.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!