Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Merkez Bankası İçin Son İhale

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Ümraniye’de yapımı süren Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için 13 Mart’ta danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

yapi.com.tr
Merkez Bankası İçin Son İhale

Merkez Bankası'nın yeni hizmet binasının yapım işi kontrolörlüğü ve yapı denetimi için 1 Mart'ta düzenlenecek danışmanlık ihalesinin tarihi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 13 Mart olarak değiştirildi. Sözcü gazetesinin haberine göre; 55 katlı Merkez Bankası hizmet binasının yapımı için TOKİ 2017 yılında “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” işi için 3 kez ihaleye çıkmıştı.

Yapım İşi İntaş’ta
Tekliflerin yeterli bulunmaması ve rekabet koşulları oluşmaması nedeniyle iki kez iptal edilen ihalenin en son oturumu geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirildi. Yapım ihalesini, arsa satış karşılığı idare payı 180 milyon lira olmak üzere 1 milyar 440 milyon lira teklif veren İntaş Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret A.Ş. kazandı.

13 Mart'ta düzenlenecek danışmanlık-müşavirlik ihalesini kazanan firma da 4 yıl boyunca inşaat sırasında ve sonrasındaki yapı denetimi ve kontrolörlüğünü üstlenecek. Danışmanlık ihalesini alan firma, TOKİ adına yer teslimi yapacak ve inşaat da başlamış olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/merkez-bankasi-icin-son-ihale_163512.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!