Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Metrekaresi 6 Bin 500 Liraya 20. Katta Golf Keyfi

DAP Royal Center'in, ''Royalty'' kavramının her detayında olacağı belirtilen projesinin tanıtımı, İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile Prens Philip'in canlandırıldığı mizansenle yapıldı. DAP Yapı'nın, metrekaresi 3 bin 500 ile 6 bin 500 lira arasında değişen konut ve iş merkezi projesinin A Bloğunun 20. katında mini golf sahası bulunuyor.

yapi.com.tr / AA
Metrekaresi 6 Bin 500 Liraya 20. Katta Golf Keyfi Foto: Erhan Elaldı (AA)

DAP Royal Center'in, ''Royalty'' kavramının her detayında olacağı belirtilen projesinin tanıtımı, İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile Prens Philip'in canlandırıldığı mizansenle yapıldı. DAP Royal Center'da 120 ve 140 metrelik, 27 ve 30 katlı iki kule ve kulelerin hemen yanında 13 katlı bir iş merkezi bulunuyor. Burası aynı zamanda şirketin genel müdürlük binası olarak da kullanılacak.
    
Tüm DAP projelerinde olduğu gibi yine su ile desteklenen konsept 4 bin metrekarelik bir göletin içinde yükseliyor. İki blok arasının kayıkla gidilebildiği gölet, iskelesi, ahşap köprüsü, taşlar, çakıllar ve fıskiyelerin yanında etrafını çevreleyen bitkilerle doğal ve mimari unsurların bir araya geldiği bir yaşam alanı sunuyor. DAP Royal Center'de daireler altıncı kattan itibaren denizi görüyor. Dairelerin tavan yüksekliği 3,5 metre olan projede, A Blok'un 20. katına konumlanan mini bir golf pisti de bulunuyor. 5 bin metrekarelik alanın sosyal tesislere ayrıldığı projede açık ve kapalı yüzme havuzu, iki katlı kapalı otopark ve fitness center yer alıyor. Büyüklükleri 60 ile 260 metrekare arasında değişen 210 residance, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklindeki seçeneklerden oluşan projede daireler metrekaresi 3 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira aralığında satışa çıkarılacak.
    
''Maltepe'nin çehresini değiştirecek bir proje ürettik''
    
DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, yurtdışında önünden geçerken durup seyrettikleri binaların benzerlerini artık kendilerinin de ürettiğini belirtti. Ziya Yılmaz, ''DAP Royal Center'da yaşıyorsanız dev bir göletin içindeki evinize sandalla gidebilir, 20. kata çıkıp Adalara karşı golf oynayabilir, 7/24 rezidans hizmetinden yararlanabilir, tavan yüksekliği 3.5 metre olan odanızda ferahlık hissedebilirsiniz'' dedi. Ülkeye kalıcı eserler bırakmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Yılmaz, ''Kişiler gelip geçer, aynı şekilde şirketler de gelip geçer. Ancak inşa edilen binalar kalıcıdır. Nesiller boyunca varlığını sürdürecektir. Maltepe'nin çehresini değiştirecek bir proje ürettik. İnşallah bahtı da açık olur'' dedi.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yılmaz, projeye start verdiklerini, sosyal tesisler ve otoparkın bittiğini, konutları 2 yıl gibi sürede sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Yılmaz, daire fiyatlarının 308 bin lira ile 1 milyon 326 bin lira arasında değiştiğini, müşteri isteğini ön planda tuttuklarını, isteyen kişilerin bir katı tek daire yapabileceğini belirtti. Proje bedelinin 150 milyon lira olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Projenin yüzde 25'inin satışı tamamlandı. B artı A grubuna hitap ediyoruz. Fiyat aralığı 9.500 liraya kadar çıkacak. Projede ağırlıklı 2+1 sattık. Genellikle eski müşteri portföyümüze verdik ama ağırlıklı üst düzey yöneticiler aldı. Futbolculardan bir arkadaşımız aldı. Müdürler var, çok üst düzey banka yöneticileri var'' dedi.
    
Diğer projeler
    
Bu proje ile birlikte 4 projeye start vereceklerini bildiren Yılmaz, şunları kaydetti:
    
''Bunlardan biri Çağlayan. Anıtlara takıldı. Orası da çözülmek üzere. Bittikten sonra onunla beraber Maltepe'de iki tane projeye 2011 yılı içinde start vereceğiz. Dört projenin toplam yatırım değeri 500 milyon lira. Şu anda yeni bir proje üzerinde daha çalışıyoruz, o da bir iki haftaya kadar sonuçlanacak, o zaman 700-750 milyon lirayı bulacak.''
    
Referandum sonuçlarına ilişkin olarak da Yılmaz, ''Olumlu olacak. Türkiye gelişen bir ülke. istikrar yönünden iyi olacaktır. Krizde de olsa altından kalkabileceğimiz projeleri üretiyoruz'' dedi. Yılmaz, başka bir soruya karşılık da İstanbul'da arazi fiyatlarının çok yüksek olduğunu, bir çok projede maliyetine çalışıldığını, İstanbul'da ciddi manada arazi sıkıntısı yaşandığını, bunun da hükümetin desteği ile aşılması gerektiğini belirtti.
    
Bu arada proje tanıtım toplantısı İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile eşi Prens Philip'in canlandırıldığı bir mizansen eşliğinde gerçekleştirildi. DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'ın açılış konuşmasının ardından Kral ve Kraliçe eşliğinde mizansen olarak taç takma töreni yapıldı.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/metrekaresi-6-bin-500-liraya-20-katta-golf-keyfi_82602.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!