Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Miele Türkiye’de İki Yeni Mağaza Açtı

Solo, ankastre ev aletleri ve endüstriyel cihazlardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile Alman teknolojisini birleştiren Miele “experience center” olarak tanımladığı iki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

yapi.com.tr
Miele Türkiye’de İki Yeni Mağaza Açtı

Zorlu Center AVM ve Vadiistanbul AVM’de yer alan Miele Experience Center’ların açılışı, Miele’nin 4. kuşak tepe yöneticileri, Carl Miele’nın büyük büyük torunu Dr. Markus Miele ve büyük büyük babası ile aynı adı taşıyan Dr. Reinhard Zinkann’ın katılımı ile gerçekleşti.

Ürün çeşitliliğini modern, teknolojik, kullanışlı ve elegan bir mimari tasarımla sunan mağazaların açılışında konuşan Miele Türkiye Genel Müdürü Özgür Bügü; “Miele kalitesini 19 yıldır Türk tüketicilere sunmaktan gurur duyuyoruz. Miele için Türkiye her zaman önemli ve stratejik bir ülke oldu. Bugün olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de yatırımlarımız sürecek” dedi. Özellikle markanın son yıllarda en önemli yatırımı olarak öne çıkan akıllı teknolojilerin önemine değinen Özgür Bügü, Miele’nin 15 yıldan uzun bir süredir akıllı teknolojiler ve dijitalleşme üzerine çalıştıklarını ve ürünlerinde bu teknolojileri kullanan ilk markalardan olduklarının altını çizdi.


Şirket; iki girişimci genç Carl Miele ve Reinhard Zinkann’ın 1899’da ilk el üretimi Miele süt makinesi Meteor’u üretmesiyle kurulmuştu. Kuruluşunun 100. yılı olan 1999 yılında Türkiye’ye gelen Miele, Almanya’dan gelen Miele solo ve ankastre ev aletleri ve endüstriyel cihazlardan oluşan geniş ürün yelpazesini mağazaları ve acenteleri aracılığıyla Türk tüketicisinin hizmetine sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/miele-turkiyede-iki-yeni-magaza-acti_168111.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!