Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

"Millet Bahçelerinde İlk Projeler Gelmeye Başladı"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum millet bahçeleriyle ilgili ilk projelerin kendilerine ulaştığını anlatarak "Yıl sonuna kadar birçoğunun ihalesini yapacağız" dedi.

yapi.com.tr/AA
"Millet Bahçelerinde İlk Projeler Gelmeye Başladı"

Murat Kurum, Moskova'da 12'ncisi düzenlenen Proestate Gayrimenkul Emlak Yatırım Fuarı'nda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç ile gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kurum, Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak millet bahçesinin projesinin yıl sonuna kadar tamamlanıp 2019 başında ihaleye çıkılmasının hedeflendiğini bildirdi.


Şehrim 2023 projesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da Mart ayında "Şehrim 2023" adlı bir çalışma başlattıklarını söyledi. Bu kapsamda 30 büyükşehirde 6 ay boyunca 85 bine yakın vatandaşa ulaşıp beklenti ve taleplerini dinlediklerini anlattı.

"Şehrim 2023"ün raporlarının hazırlandığını ifade eden Karaaslan, "Bu raporları Sayın Genel Başkanımıza sunacağız. Yerel seçimin bir ayağı aday belirleme süreci olduğu kadar, aslında ikinci etapta o adayın şehriyle ilgili ne söylediği, konusuna ne kadar hakim olduğu ve ne vadettiği. Dolayısıyla bu çalışmada burada müthiş bir veri olarak şu anda elimizde" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/millet-bahcelerinde-ilk-projeler-gelmeye-basladi_167845.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!