Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimar Sinan Eylemi İptal Edildi

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın tahliye işlemi durdurulunca, önünde yapılması düşünülen eylem de iptal edildi.

yapi.com.tr
Mimar Sinan Eylemi İptal Edildi

Geride bıraktığımız hafta, 32 yıldır Dolmabahçe Sarayı müştemilatındaki Baltacılar Dairesi’nde hizmet veren 136 yıllık Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın tahliyesi istenmiş ve özellikle bu okuldan mezun olan çok sayıda ünlü isim bu konuya tepki göstermişti. Gerek sosyal medya hesaplarından ve gerekse farklı platformlardan bu tahliyenin durdurulmasını isteyen ünlü isimler yaptıkları imza kampanyasıyla da dikkat çekmişti.

Eylem iptal edildi
Yaşananları protesto etmek ve tahliyenin iptali için 26 Haziran günü üniversite önünde toplanılması ve bir eylem gerçekleştirilmesi planlanmıştı ancak birkaç gün önce tahliye kararının geçici olarak durdurulmasının ardından bundan vazgeçildi. İşte konuyla ilgili yapılan açıklama:

"Tahliye kararı durduruldu. Mimar Sinan evinde kaldı. Alınan kararı aleyhimizde etkilememek adına yarınki etkinlik iptal edilmiştir. Yarın herhangi bir toplantı durumu söz konusu değildir. Destekleriniz için herkese çok teşekkür ederiz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mimar-sinan-eylemi-iptal-edildi_166477.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!