Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimarların Halfeti’de Buluşması Ev Pansiyoncularına Yaradı

Şanlıurfa’nın Halfeti Belediye Başkanı Mehmet Gökçek, Halfeti’de ev pansiyonculuğunun yaygınlaştırılmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, kamu ça

Zaman



b>Şanlıurfa’nın Halfeti Belediye Başkanı Mehmet Gökçek, Halfeti’de ev pansiyonculuğunun yaygınlaştırılmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, kamu çalışanı mimarlarının Halfeti buluşmasının bu anlamda buna büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Güneydoğu’nun Bodrum’u olarak bilinen Halfeti’nin Rum kalesi, Aziz Nerse Kilisesi, su kuyusu, tekne turizmi, bağları ve bahçeleriyle tam bir tabiat harikası olduğunu ifade eden Gökçek, kamu çalışanı mimarların, Halfeti buluşmasında 3 gün boyunca evlerde günlüğü 5 milyona ailelerle aynı ortamı paylaşarak geçirdiklerini vurguladı. Söz konusu durumun Halfeti’de ev pansiyonculuğunun yaygınlaşması için önemli bir katkı sağlayacağını belirten Gökçek, “Kamu çalışanları mimarları turizm açısından canlı reklam olacaktır.” dedi.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “Mimarların Halfeti Buluşması”nda önceliğin kamu çalışanı mimar ve mühendislerine verildiğini anlatan Gökçek, Halfeti’nin doyumsuz manzarası ve tabiatına hayran kaldığını belirterek, kamu mimarları ve mühendislerin çocukları ile birlikte çeşitli toplantılar, geziler ve tiyatrolar düzenlediklerini kaydetti. Toplam 129 kişilik gurubun 21’inin çocuklardan oluştuğunu kaydeden Gökçek, mimarların Ankara’dan kalkıp ilçelerine gelmelerinin kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mimarlarin-halfetide-bulusmasi-ev-pansiyoncularina-yaradi_4415.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!