Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Mimarlığa Kanser Uzmanı Aranıyor!

Yardımcı doçentlik ilanında “fizikçi ve kanser ilaçları konusunda çalışma yapmış olma” koşulu yer alıyor.

yapi.com.tr
Mimarlığa Kanser Uzmanı Aranıyor!

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre, Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine Genç Meslek Yüksekokulu, “Mimarlık ve Şehir Planlama” bölümü için verilen yardımcı doçent ilanında “Fizik alanında doktora yapmış olup, kanser ilaçlarının proteinler ve membranlarla etkileşiminin NMR yoluyla incelenmesi konularında çalışmalar yapmış olmak” koşulu arıyor.

Tunceli Üniversitesi, gerçekleştirdiği akademik personel alımlarıyla birçok kez tartışma yarattı. Tunceli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nde görev yapan 10 akademisyenden 3’ünün “veterinerlik” kökenli olup bölüme geçtiği ve akademik kadrolarını burada alabildikleri ortaya çıkmıştı. Edebiyat Fakültesi’nde açılan bir kadroya da dekanlığın ret kararına karşın, lisans eğitimini Arap Dili ve Kültürü; doktorasını ise eğitim bilimleri alanında tamamlayan bir kişi açıktan atanmıştı.

Son olarak da Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ’un üniversitedeki öğrencilere karşı polisin sert müdahalesini eleştiren Yrd. Doç. Dr. Alper Güven’e, “Madem polisimize karşı bunları söylüyorsun dağa git” karşılığını verdiği basına yansıdı. Tunceli Üniversitesi Rektörlüğü, 12 Ağustos günü Resmi Gazete’de yayımlanan öğretim üyesi alım ilanıyla da tartışma yarattı. Pertek Sakine Genç Meslek Yüksekokulu, “Mimarlık ve Şehir Planlama” bölümü için verilen yardımcı doçent alım ilanında, “Fizik alanında doktora yapmış olup, kanser ilaçlarının proteinler ve membranlarla etkileşiminin NMR yoluyla incelenmesi konularında çalışmalar yapmış olmak” koşulu getirildi. Bu koşulun “kişiye özel” bir kadro ilanı olduğuna dikkat çekildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mimarliga-kanser-uzmani-araniyor_123558.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!