Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mobil Uygulamalar Yapı Sektöründe de Revaçta

Geleceğin iletişim dünyasında mobil platformun önemi gittikçe artarken, yapı sektörü profesyonelleri de mobil uygulamaları daha çok tercih ediyor. Bunun en somut göstergelerinden biri Yapı Kataloğu mobil uygulamasının, yayına açılmasının üzerinden daha 1 yıl geçmeden 14.000 profesyonel tarafından kullanıyor olması…

yapi.com.tr
Mobil Uygulamalar Yapı Sektöründe de Revaçta

Günümüzde iletişim dünyasında mobil platformların önemi gittikçe artarken, ülkemizde de farklı sektörlerin hayata geçirdiği mobil uygulamaların sayısında ve kullanımında günden güne artış yaşanmakta. Kullanıcıların mekana bağlı olmadan istedikleri bilgiye, istedikleri anda ulaşabilecekleri platformlar yaratan mobil uygulamalar, yeni eklenen uygulamalarıyla kullanıcılarına pek çok kolaylık da sağlıyor.

Son yıllarda özellikle akıllı telefon (smart-phone) kullanıcı sayısının artışı, müşterisine daha etkin yollarla ulaşmak isteyen firmaları da bu alana daha fazla yatırım yapmaya yönlendirdi. Firmalar bir taraftan mevcut iletişim araçlarını mobil platformlara uyumlu hale getirirken bir yandan da bu alanda yeni uygulamalar geliştirmeye başladılar. Son verilere göre Apple'ın ürettiği akıllı telefonlara mobil uygulamaların indirilebildiği App Store’da 500.000’in üzerinde, Google'ın ürettiği Android işlemci ile çalışan akıllı telefonlar için mobil uygulamalar içeren Android Market üzerinde ise yaklaşık 400.000 adet mobil uygulama yer alıyor.

Alanında pek çok ilki gerçekleştiren, dünya ölçeğinde yenilikçi projeleri hayata geçirerek yapı dünyasına sunan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 2011 yılında Türkiye’nin en kapsamlı ürün ve malzeme kataloğu Yapı Kataloğu’nun mobil uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama, sektör profesyonelleriyle birlikte bu alana ilgi duyan tüm kullanıcılara, sektördeki ürün ve hizmetlere tek tıkla istedikleri yerden ulaşma olanağı sağlıyor. Başka bir deyişle kullanıcı uygulama ile yaklaşık 30.000 farklı yapı ürününü "cebinde" taşıyor. Yapı Kataloğu’nun mobil uygulaması, iPhone ve iPad için iTunes ile App Store'dan, Android işlemcili akıllı telefonlara ise Android Market üzerinden ücretsiz olarak indiriliyor.



Yapı Kataloğu mobil uygulamasının indirilebileceği diğer uyumlu akıllı telefonlar ise şöyle sıralanıyor:

Samsung Galaxy Nexus i9250 / Samsung Galaxy W / Samsung Galaxy Y Pro / Samsung Galaxy S2 i9100 / Samsung Galaxy S Plus i9001 / Samsung Galaxy R i9103 / Samsung Galaxy Ace s5830 / Sony Ericsson Xperia / LG P350 Optimus Me / HTC Sensation / Turkcell T20 Maxiphone 

Yapı Kataloğu mobil uygulaması ile 2.000’i aşkın firmanın iletişim bilgilerine ve hizmetlerine, 7.000 markaya, 30.000’e yakın ürünün fotoğraf ve uygulama detaylarına ulaşmak mümkün. Mobil uygulamada her bir ürün; tanıtım metni, kullanım alanları, teknik özellikleri, uygulama detay ve fotoğrafları ile yer alıyor.

Ayrıca incelenen bir ürün hakkında daha fazla bilgi almak için mobil uygulamada yer alan “Detaylı Bilgi / Teklif Talep Formu”nu doldurarak sistem üzerinden interaktif bir şekilde ürünü üreten/satan firmaya direkt ulaşma olanağı da sunuluyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mobil-uygulamalar-yapi-sektorunde-de-revacta_90486.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!