Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

MOM Yapı, Nev İstanbul ile Emlak Sektörüne İddialı Girdi

Sigorta sektöründen ayrıldıktan sonra rotasını farklı alanlara çeviren Avrupa Holding, inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi MOM Yapı’nın ilk projesi Nev İstanbul’u tanıttı. Çekmeköy’de inşa edilen ve yüzde 65 oranında tamamlanmış olan Nev İstanbul’da daireler, 2012 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

yapi.com.tr
MOM Yapı, Nev İstanbul ile Emlak Sektörüne İddialı Girdi

Yaklaşık 30 yıllık başarılı sigortacılık geçmişinde kazandığı güveni emlak sektörüne taşımayı hedefleyen Avrupa Holding, inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi MOM Yapı’nın konut projesi ‘Nev İstanbul’u düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı. MOM Yapı’nın ilk projesi Nev İstanbul, sektörün son dönemdeki gözde lokasyonlarından Çekmeköy’de inşa ediliyor. Yüzde 65 oranında tamamlanan projede, konutlar 2012 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

‘Markalı konut’ konseptinin en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday Nev İstanbul’da, büyüklükleri 58 ile 242 metrekare arasında değişen 239 daire bulunuyor. 1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire tipi ile 20'nin üzerinde farklı metrekare alternatifi bulunduran projede fiyatlar 187 bin TL’den başlıyor. Projesi, Tago Mimarlık Ofisi’nden Japon mimar Tatsuya Yamamato tarafından çizilen Nev İstanbul’un 340 araç kapasiteli kapalı otoparkı bulunuyor. 7 bloktan oluşan Nev İstanbul, 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde projelendirilen 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Konut alanı olarak kullanılan 32 bin metrekarede, blokların oturum alanı 3 bin 235, sosyal tesislerin oturum alanı ise 475 metrekare.

'Akılcı' yaşam alanları

MOM Yapı’nın gücünü, çatısı altında bulunduğu Avrupa Holding’in 30 yılı aşan deneyiminden aldığını belirten MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, Nev İstanbul’un inşasının sorunsuz olarak finanse edildiğini belirterek şunları söyledi:



“Nev İstanbul, MOM Yapı’nın ilk projesi olması açısından büyük bir öneme sahip, bir anlamda prestij projesi de diyebiliriz. Bu nedenle ‘maketten satış’ yöntemini değil; finansal gücümüzü de ortaya koyan, projenin tamamlanmasına yakın bir zaman diliminde satışa başlamayı tercih ettik. Markalı konut üretiminde ne denli ciddi, müşteri odaklı ve güvenilir olduğumuzu kanıtlayan Nev İstanbul’da yaşayacak olanların tek yapmaları gereken, hareketli mobilyaları ile taşınmak olacak. 239 daireden oluşan butik projenin, hedef kitlesinin ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılayacağına inanıyoruz. Biz Nev İstanbul’u 'akıllı’ değil, ‘akılcı’ bir proje olarak adlandırıyoruz. Örneğin, dairelerde klima altyapısını hazır olarak sunuyoruz. Ayrıca duş kabinleri, ebeveyn odalarında, giriş holünde ve büyük dairelerin diğer bölümlerindeki dolap ve çamaşırlıkların tamamı, hiçbir ek masrafa gerek bırakmadan, hazır durumda daire sahiplerini bekliyor”.

Balcı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sektöre ‘merhaba’ dediğimiz Nev İstanbul ile tüketicinin evini satın alırken verdiği paranın tam karşılığı kalitede bir eve sahip olmasını ve yaptığı yatırımın zaman içinde benzerleri arasında en kazançlısı olmasını amaçlıyoruz. MOM Yapı olarak, mevcut arazi stoğumuzu en iyi şekilde değerlendireceğimiz yeni projelerimize en kısa süre içinde başlamak arzusundayız. İkinci projemizi, İstanbul Taşdelen mevkiinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz”.

MOM Yapı

Bir Avrupa Holding kuruluşu olan MOM Yapı, gayrimenkul geliştirme ve inşaat şirketi olarak faaliyetlerine 2008 yılında başladı. İlk konut projesi olan ‘Nev İstanbul’un yapımına 2010 yılının ilk çeyreğinde başlayan MOM Yapı, 239 daireden oluşan projeyi 2012 yılının Haziran ayında tamamlamayı hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mom-yapi-nev-istanbul-ile-emlak-sektorune-iddiali-girdi_89442.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!