Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mortgage Kredileri YİBO'lara Umut Oldu

RE/MAX Türkiye ve konut kredisi alanında işbirliği gerçekleştirdiği finans kuruluşlarından Denizbank, kurumsal sosyal sorumluluk alanında da güçlerini birleştiriyorlar. Denizbank tarafından RE/MAX müşterilerine kullandırılan her Mortgage kredisi, Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) öğrencilerine umut olacak.

yapi.com.tr
Mortgage Kredileri YİBO'lara Umut Oldu

E/MAX Türkiye ve konut kredisi alanında işbirliği gerçekleştirdiği finans kuruluşlarından Denizbank, kurumsal sosyal sorumluluk alanında da güçlerini birleştiriyorlar. Denizbank tarafından RE/MAX müşterilerine kullandırılan her mortgage kredisi, Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) öğrencilerine umut olacak. RE/MAX ofisleri kanalıyla Denizbank tarafından kullandırılan her mortgage kredisi için 100 TL, RE/MAX’in TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile geçen yıl başlattığı 'Günebakan' projesine aktarılacak.

Türkiye’de 76 ildeki 603 YİBO’da toplam 165 bin ilköğrenim öğrencisi eğitim görüyor. Metropollerde yeterince bilinmeyen YİBO'lar, aslında Türkiye’nin kalkınmada geri kalmış ve okuldan yoksun bölgelerinde tek eğitim umudu olarak çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Coğrafi zorlukları ve maddi olanaksızlıkları nedeniyle başka bir okula gidebilme olanağına sahip olmayan minik öğrenciler, YİBO’larda ilköğretimlerini yatılı olarak tamamlama fırsatı elde ediyorlar.

Günebakan Projesi bir yılda 1970 YİBO öğrencisinin yüzünü güldürdü

RE/MAX Türkiye ve TOÇEV’in Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirdiği Günebakan Projesi, bir yılda 1970 Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencisinin eğitimine destek sağladı. Günebakan Projesi kapsamında, resim ve müzik atölyelerinden çok amaçlı spor alanları ve mini golf sahalarına, tiyatro sahnesinden bahçe satrancına, jimnastik aletlerinden kütüphaneye kadar birçok farklı alanda YİBO’lara yeni olanaklar kazandırılıyor. 2008 yılında start alan Günebakan Projesi kapsamında, ayrıca YİBO’lardan mezun olan en başarılı öğrencilere, eğitimlerini sürdürebilmeleri için de yüksek öğrenimlerini tamamlayıncaya kadar RE/MAX ofisleri tarafından burs sağlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mortgage-kredileri-yibolara-umut-oldu_74523.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!