Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Muhsin Ertuğrul'da Yıkımdan Önceki Son Oyun Perdede

‘Harbiye Kongre Vadisi’ projesi kapsamında yenilenecek olan Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nda yıkımdan önceki son oyun olan ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ın galası yapıldı.

ibb.gov.tr
Muhsin Ertuğrul'da Yıkımdan Önceki Son Oyun Perdede

br/> ‘Harbiye Kongre Vadisi’ projesi kapsamında yenilenecek olan Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nda yıkımdan önceki son oyun olan ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ın galası yapıldı. Kenan Işık’ın Başkan Kadir Topbaş’ın sanat danışmanı olarak göreve başlamasının ardından Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nin yenilenme sürecine kadar tiyatro gösterimine devam edilmesine karar verilmişti. Bu kapsamda Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nun yıkımından önceki son oyun olan ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ seyirciyle buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın 2007–2008 tiyatro sezonu oyunlarından Aziz Nesin’in yazdığı, Kenan Işık’ın yönettiği ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyun ilk kez 28 Kasım da Kâğıthane Sadabad Sahnesi’nde seyirciyle buluştu. Oyunda; müzik Timur Selçuk, dekor tasarımı Rıfkı Demirelli – M.Emin Kaplan, kostüm tasarımı Duygu Türkekul, koreografi Çiğdem Gürel – Y.Kenan Işık, ışık tasarımı Fatih Mehmet Haroğlu tarafından gerçekleştiriliyor.

‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyunda; Derya Kurtuluş, Ezgim Kılınç, Nur Saçbüker, Hasibe Eren, Kahraman Acehan, Ergün Işıldar, Şevket Avşar, Mehmet Bulduk, Can Doğan, Savaş Barutçu, Tuğrul Arsever, Mert Turak, Yalçın Avşar, Mevlüt Demiryay, Osman Gidişoğlu, Volkan Ayhan, Murat Güreç, Murat Üzen, Hamit Erentürk, Reyhan Karasu, Selin Türkmen, Senem Oluz, Berna Adıgüzel, Nurdan Kalınağa, Tolga Coşkun, Tankut Yıldız, Özgür Efe Özyeşilpınar, Göksel Arslan, Cihan Kurtaran, Yasemin Güvenç, Özge O’neill, Bahar Özge Göze, Yılmaz Arda Alpkıray, Okan Patırer, Doğan Şirin, Berk Samur rol alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muhsin-ertugrulda-yikimdan-onceki-son-oyun-perdede_57985.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!