Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Müteahhitlerden "Konfederasyon"

Adana'da biraraya gelen 7 ilin müteahhitler birliği başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin, federasyon çatısı altında birleşme kararı aldığı bildi

Dünya



b>Adana'da biraraya gelen 7 ilin müteahhitler birliği başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin, federasyon çatısı altında birleşme kararı aldığı bildirildi.
Toplantı sonrası Adana Müteahhitler Birliği (AMB) Başkanı İsmail Babacan'ın imzasıyla yayımlanan ortak deklarasyonda, "Anadolu İnşaat Sanayicileri Federasyonu" kuruluş çalışmaları 2. toplantısına, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Mersin ve Şanlıurfa'dan gelen birlik başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı belirtildi.

AMB Başkanı İsmail Babacan, bugünkü yapılarıyla kamu kurum niteliğindeki meslek kuruluşlarında inşaat sektörünün sorunları için yeterli çözüm üretilemediğini vurgularken, mevcut birlikleri federasyon çatısı altında birleştirme kararı aldıklarını ve bu konuda tüzük çalışması yaptıklarını ifade etti. Federasyon aşaması için gerekli prosedürleri en kısa zamanda tamamlayacaklarını belirten Babacan, "İnanıyorum ki teşkil edeceğimiz güçlü platformda, inşaat sektörünün sorunları için bir çok pratik çözüm üretilecek" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muteahhitlerden-konfederasyon_3031.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!